Qraczek napisał(a):
Fabianku, dopisz moze ze niektore czesci Ci sie pokrywaja z kolejnych setow, bo inaczej Ci wyjdzie ze nosisz ze soba 18(8 czesci armoru, 2 ringi, 2 trinkety, neck, tabard, koszula, back, mh weapon, ranged)*8=144 rozne rzeczy ktore ubierasz w zaleznosci od tego co robisz. Ew. dorzuc jeszcze, ze masz 3 feral sety (misiek, kot, travel form), 2 oomkin sety (nature dmg i arcane dmg) i za chwile sie okaze ze nie masz gdzie wziac wody od magow
no przeciez napisalem:
Fabianek napisał(a):
Fakt ze niektore itemy sa w kilku setach ale fakt tez ze jest wiele itemow uzywanych tylko w 1 secie.
I tak np. wielozadaniowa kukurydza na kiju (staff z 4D) [20 spi] jest w moim secie: mana restore, NR; Dagger z MC [22 int] jest w: SR, FR, mana pool ale z drugiej strony macka z jin'do [55 healing] jest tylko w healing, feral macka [15 agi] tylko w feral secie, a sod [30 dmg] tylko w casterze.
A to byly tylko bronie
Cytuj:
Nawiasem mowiac kilkanascie stron temu miales chyba 3 sety i juz miejsce Ci sie w torbach konczylo
(bede mial za duzo czasu to poszukam odpowiedniego posta
)
nom ale wymyslilem patent
obecnie uzywam 6 toreb 18xslot no i standard 1x16 ( w ktorej sa HSy,woda, jakies heart of fire do przerobienia etc).
A wiec jak moge nosic 6 toreb skoro slotow jest 4. Juz tlumacze zacznijmy od tego jak podzielilem itemy:
1-3. buffy ktore zawsze mam przy sobie (heal/mana poty, regenty), przedmioty codziennego uzytku (jak 2 mounty,sprzet do mounta (rekawiczki i buty te same co w feralu), wedka, kamien filozoficzny, zhc etc) itemy NR,SR,FR,mana restore/healing (w zaleznosci ktory set mam na sobie)
--
4. feral sprzet
5. caster
6. buffy ktore nosze do aq
pierwsze 3 torby sa zawsze stale, a 4rty slot w zaleznosci od tego co ide robic.
jak chcesz to po powrocie do domku ci wysle shota jak mam poukladane
niebezimienny napisał(a):
Przeciez nie targa wszytkich setow ze soba tylko zostawia w banku, bierze tylko te ktore potrzebuje do instancji.
wiesz koniec dnia sie zbliza u qry sie wlacza troll mode.