pora na ankietę
ffxi oferuje takie coś jak ENM Level Cap 75, pionierzy się tym interesują reszta mniej lub wcale
chciałbym wiedzieć czy są osoby u nas zainteresowane żeby raz w tygodniu spotkać się i pójść powalczyć po kolei na każdy z tych ENMów żeby na końcu mieć satysfakcję z tego że się grało/widziało/poznało to co jest na 'prawie wyciągnięcie ręki' a obce chyba +80% grającym
Brothers Bearclaw Pinnacle
Follow the White Rabbit Bearclaw Pinnacle
Holy Cow Bearclaw Pinnacle
When Hell Freezes Over Bearclaw Pinnacle
Like the Wind Boneyard Gully
Sheep in Antlion's Clothing Boneyard Gully
Shell We Dance? Boneyard Gully
Totentanz Boneyard Gully
Bionic Bug Mine Shaft #2716
interesuje mnie tylko masowe podejście do walki, a nie wyszukana 6stka , najlepiej wg mnie by było iść w 12-18 osób 65+
oczywiście ktoś kto to czyta to mógłby pomyśleć że zgłupiałem bo na Limbusa który daje ponoć "więcej wszystkiego" ciężko znaleść chętnych żeby iść w grupie 12-18 osób, poza tym ktoś mógłby pomyśleć że skoro wyszedł dodatek i jest dzięki temu sporo więcej możliwości to po co zajmować się tym co jest stare, wątpliwe, wymagające itd., poza tym ktoś mógły napisać że nie da się zebrać sporej grupy ludzi która załatwi sobie sama wejściówki, poza tym sam mogę wymyśleć jeszcze tysiąc powodów żeby wszystkim obrzydzić wspólne wypady ale nie chce mi się dzisiaj itd.itd.itd.
mnóstwo ludzi ma już levele 65+ i tylko do tej pory expowali/levelowali, na nich najbardziej liczę że będą chcieli próbować coś innego JEDEN RAZ W TYGODNIU ze mną, oczywiście nie chodzi mi o teraz, tylko np. od czerwca
fajnie by było pomyśleć kiedyś że było się w LSie w jakieś głupiej grze i zrobiło się razem komplecik walk których nie da się wytłumaczyć zwykłym ziemianom, daję głowę że na razie spora część ludzi z CCLSa będzie bardziej dumna za 5-10-50 lat z tego że była we wspaniałych HNMLSach/DynamisLSach/SkyLSach na Ramuhu niż ...