Razparuk napisał(a):
Jezu..ale ty jestes gość. poczytaj dokładnie, Sylwek mial dostać wjeb i by pewnie spłynał ale w party wyprosiłem by go zostawili, w 8 go bili / ja go nie dotykałem / i 2 minuty stał i poczekał na bsoe?Ty w ogóle wiesz co robi party jak targetnie 1 gościa? jesteś bardzo żalosny- nawet Sk stoi 2-3 sekundy bez ultimy.poza tym nie chwale sie jakiego mam sws, lecz ty się pochwal jak lvl postac / btw w bocie i się tym bezczelnie chwalisz / oraz coś takiego dokonał poza obecnym pisaniem bzdur?
Bo chyba poradnika o swoim prophecie to jakoś na wzór postawic nie idzie..bo to poradnik błazna bo bił sie tylko z botem afk.OMG.
Mam dobry dzień dam ci rade:
Rzuć chińskich kolegów od bota, zapisz się do jakiegoś klanu z mocnym zacięciem do pvp, powalcz, idz chociaż raz na porządne Rally i pogadaj o grze. Idź, zrób to, bo opinie w stylu ubierz SwS w dle+majestic i obetnij mu 8 con...to naprawde są co najmniej nie na miejscu. Obrażasz innych graczy pisząc takie herezje zarazem udając wielkiego znawce. Zrobileś postać propheta, zajmij się tym. Robisz suba- zrób to, idź pograc realnie a nie siedzać w korytarzu albo zasuwając w trainie. Zapisz się gdzieś, gdzie coś poza konkurencja farmerską zabijają cos innego. Zobacz Antharasa, valakasa, Longhorna, itp...wtedy pogadaj ze mną o grze.
JESTEŚ ŻAŁOSNY i wszyscy na Lionna to wiedzą, masz KoS w moim ally choc wlasciwie kto robi reda na train toon?
END. Dosć flame. to temat o C5.[/b]
Flame sie skonczy po odpowiedzi.
Chinscy przyjaciele, czlowieku nie abdz pierd.... hipokryta jestes w ally z 2 klnami farmerow lp+beyonds do tego amsz klan jak vvv gdzie 90% osob uzywalo plvl/sami botowali, gdzie w twoim ally polowa kozysta z plvl, wiec nie pierdol mi tu glupot jakbym to tylko ja jedyny na tym swiecie z plvl kozystal.
Co do samego sylwka to on to frapson, toi 10 byla full grupa inv zergujaca go chlopak tam stoi/biega i pisze na aprty zeby go nie healowac po okolo 1:40-2min walnol bsoe,
identyczna sytuacja byla ze mna, port toi10 a tu 6 osob zaczyna wemnie walic bez powodu, jestes mocny tylko w grupie, nic wiecej.
A co do mojego pvp, moze chcesz sie wymienic pvp count?
PS Jak dlamnie koneic flame
PS2 jakbys mial jakies uwagi pisz na pma:D