DaveJ napisał(a):
Ashton napisał(a):
DaveJ - ut2k3 i 2k4 to porazka, lepiej pograj w pierwszego ut, lub q3/q4...
Po pierwsze są gusta i gusciki...
Po drugie UT2k4 jest genialny(gram juz 8 miechow)
Po trzecie nie wypowiadam się na temat Ut2k3 bo nie grałem
Po III na jakiej podstawie mówisz ze 2k4 to porażka ?? Grałeś z polakami na naszych servach, nie wiesz nawet jaki klimat u nas na scenie panuje.
Po czwarte, nie ma gry z tak genialnym movementem jak ma 2k4
Po piąte, wielu graczy Ut99 nie miało odpowiedniego sprzetu żeby przejść na 2k4 lub po prostu zaklimatyzowali się w 99 tak że cięzko im by było się z nim rozstać, i teraz pierdolą jakie to UT2k4 jest złe...
Po VI jeszce raz mówie, SĄ GUSTA I GUSCIKI
Uwież mi Ashton...
Po 7 nie zmienie swojego zdania
Miałem nadzieje że zrozumiecie to jako tylko i wyłącznie moją opinnie... Ja nie wyrażam się o innych grach, gdybym zaczą grać najpierw np. w UT99, to pewnie bym dziś w niego grał, a zamówiłem wtedy UT2k4 i zaczęłem w niego grać. Pochłoną mnie, poznałem fajnych ludzi z mojego i wielu innych klanów trzymamy kontakt, cała scenaj jest ogólnie mała, ale wszyscy sie znają i każdy sie trzyma. Nie chciałbym zmieniac tej ekipy, a UT2k4 nie jest grą kiepską, mi się po porstu bardzo podoba. Zauważ że ja niegdzie nie pisze że jest lepsza od wymienionych przez ciebie Ashton gier
Są gusta i gusciki...
mam nadzieje że rozumiecie mnie
Edit:
I zauważcie że nawet jest jedno takie zdanie które mówi że gracze UT99 nie chcą przejść bo im Ut99 bardziej podoba.
end