Silvari napisał(a):
Witam zaczołem grac teraz dopiero w SWG i powiem wam ze mnie wciagneło... i niemam pojecia co było kiedys..poprostu ubustwiam SW a tutaj klimat trzymaja nadal ( pomijajac mechanke gry).
p.s i niegram Jedi -jem
mam pytanie próbowałem na Eclipse zrobic postac i pisze ze niemoge jej tam zrobic. Wiecie dlaczego?
i mam jeszcze jedno pytanie tak przy okazji. Jak sie zbiera rozne smieci z kosmosu? namierza je si ejakos i gdzie mozna je sprzedac. Dzieki za odpowiedzi.
p.s 2 Jak tak przegladalem forum to widze mase ludzi baardzo neizadowolonych ze zmian. szkoda ze wczesniej niegralem niemam porównania. Ale podobno zastanawiaja sie nad powrotem do starych reguł boduzo ludzi odeszlo... no zobaczymy co tam Lucas Arts powie... pozdrawiam
Mi tez raz wyswietlilo ze nie moge, ale za pol godziny juz zrobilem postac na Eclipse.
Smieci w kosmosie ( chyba sama kasa ) zabierasz automatycznie.
Mamy szczescie ze nie gralismy przed NGE bo tez bysmy tu przeklinali na SOE, a tak gramy dla przyjemnosci
Co do planow SOE i LA to trudno napisac, nie wiem czy nie planuja cos nowego za pare lat wypuscic bo teraz juz moda na SW mija, duzo ludzi sie zwalilo jak powstawaly nowe filmy, teraz mozliwe ze cos tam mysla by zrobic osobne serwery pre NGE ale to raczej plotki fanow i watpie by ci co odeszli wznowili gre bo wejscie NGE to nie byl wylacznie powodem dla wielu, przeciez kazda gra sie znudzi.