Cytuj:
2002-02-24 19:47, konrador napisał:
watpie zeby to wprowadzili bo takich niezadowolonych z tego jak mrqs ktorzy nie beda mogli juz robic 100k/h czy nawet wiecej sa setki... tysiace a wiadomo ze osi kogo jak kogo ale tramielitow nie chce wkurzyc :[
Wszystko fajnie.... tylko moj najwiekszy zarobek to 20K na elderach.... moj tamer ma wszystkiego 84 tamingu i dalej nie chce mi sie robic.... Ciekawe tylko, ze nie patrzycie dalej wlasnego nosa... Moze przyjdzie czas, kiedy OSI stwierdza, ze wasi ulubieni magowie, czy co tam macie tez sa za dobrzy, albo za slabi i wszystko pozmieniaja... jak sadze, tez bedziecie szczesliwi i weseli. Mnie chodzilo o co innego, ale widze,ze niektorym trudno zrozumiec proste rzeczy. Chcialem po prostu robic sobie skrzynki samemu, bez asysty i tyle. Nie lubie zbiegowisk nawet, jesli to zbiegowisko ma wykopac jedna skrzynke. A teraz, moge sobie wsadzic w d... czas jaki stracilem (bo nie makruje wcale) i tyle.
A tak, BTW tramelita jestem z przymusu, bo niestety nie dysponuje porzadnym laczem i podczas mojego kilkukrotnego pobytu na fel zostalem, okradziony i zabity bez szans na jakąkolwiek obrone. Malo mnie bawi bycie miesem armatnim dla lamerskich pvp, ktorzy maja po prostu mniejszy lag ode mnie i strugaja wielkich bohaterow.