mnie tam takei topici i takie odpowiedzi juz nie dziwia to taka polska mentalnosc jak cos jest taniej to napewno to jest 'goracy towar' albo jakis inny przekret a z drugiej strony moze tacy poprostu sa polacy ze lubia krasc i tyle ?
ja generalnie dla takich panow jak ten z tej aukcji jestem 'dumny' ze robia cos takiego tzn podejmuja probe sprzedania tego bo duzo ludzi chce grac w l2 ale nie zawsze wiedza skad sie o tym dowiedziec bo nie powiecie chyba ze z forum na priv serverach sie dowidza ? zaraz ktos moze powiedziec ze z oficialnego forum ale zapewne jestescie swiadomi tego ze nie kazdy sobie z agnielskim radzi dobrze nawet z takim simple a to co poczytac i dowiedziec sie mozna na oficialnym forum to raczej nie simple english
ps. soseki ja juz na Ciebie czekam ^_^
EDIT: tak z ciekawosci widze ze pare osob juz kupilo tego key'a i ciekawe gdzie pojda grac ?
i czy wogole zaczna
bo moze potem dopiero dowiedza sie ze musze kupic karte zeby aktywowac konto
EDIT2: jeszcze jedno moze ktos patrzyl na tego goscia z allegro bo ja wlasnie spojrzalem i widze ze on jzu wczesniej to sprzedawal i tez pare osob kupilo nie widze negatywnych komentarzy na temat tych key'i wiec mysle ze mozecie smialo to tam kupowac
jeszcze inna sprawa ze sie zastanawiam skad on tyle tego ma i za taka kase O_o ?
EDIT3: rofl juz wiem kupuja adene na allegro i pojda na te servery grac gdzie sprzedaja adene bo widze ze niektorzy juz kupili po ponad 20M : P
whatever ;p