@MagPS , siedzisz w temacie że wiesz że gówno robi ? to ze nei słychać go codziennie w telewizji to nie znaczy ze gówno robi
pomijam fakt że ja tez nie mam pojęcia co koles robie , nie mam pojęcia wogole co oni rąbią , ale to nie istotne teraz
, chodzi mi o jakieś durne krytykowanie
a odnośnie tematu , znowu mam wrażenie że wiekszośc złapała sie za głowe krzycząc teraz wszyscy umrzemy i co to bedzie i wogóle trzeba sie pakować i wyjeżdżać .... weźcie ochłońcie co ?? może sie ta polska nie rozleci w ciągu ich półrocznej kadencji bo nie wydaje mi sie zeby ten rząd wytrzymał dłużej , pozatym tak jak ktoś napisał , PiS powierzył bardzo dobre ministerstwa Lpr i S , bo co teraz bedzie krzyczał lepper ? że źle rządzą ? nie bedzie zachwalał samego siebie nawet jak spieprzy ,a nie wierze zeby odniosł sukces , to samo z Lpr ...
to samo z obowiązkową religią , przeciez to jest śmieszne , sądzicie że taka uchwała by przeszła , spójrzcie na to racjonalnie , kto by przecisnoł takiego bubla ? przecież zaraz wszyscy by sie sprzeciwiali (nie mowie o partiach politycznych ) , przeciez w uchwałach czasami ważniejsze jest gdzie stoi przecinek który zmienia sęs , a takie chasła jak religia obowiązkowa to rzucajawłaśnie zawzięci przeciwnicy Lpr , ofc też jestem przeciwny takim rządom , ale kurwa mać , czy trzeba odrazu panikować i robić wielkie larum z jakiś zidjociałych pomysłow ?? poczekamy i powiemy za pół roku jakie były ich rządy i co z tą religią wyszło hehe
a teraz ide spac