PROsi4k napisał(a):
co do tego drzewka arcane ... nie zrozumnołeś mnie Schirru. nie chodzi o samo evocation czy cus. chodzi o to ze MUSISZ dac w to drzewko. bo elementalist dla mnie i dla setek tysiecy innych magow ssie pale narazie (przynajmniej bedze do pacza)
No dla mnie tez, w obecnych talentach czy tych w preview pacha, nie widze nic co mogloby zastapic POM i ICS. Jesli nowe Combusition bedzie jak niektorzy prorokuja na 5 minutowym cooldownie, dla mnie combo POM i Blaswave i tak bedzi podsawowym buildem(21/30 scorch), ktory to zupelnie sie nie zmini w 1.11 idac za preview:)
Dla mnie to buffuja full frost spec (teoretyczny 5% dmg, evo i IAE) , elmentaliste (shatter moze bedzie dzialal na inne szkoly, EVO i IAE) czyli obecnie buildy marginalne. Buildy 31/20 arc/fire-frost nerf ktory sie zaczol od triketow pozniej PI no a teraz zabrane jest kolejne 5% dmg. Pozostawiaj build 21/30 czy to we froscie czy tez w fire dokldnie w tym samym miejscu gdzie sa obecnie. Evo i IAE jako skille spowoduje ze moze troche magow specnie sie na elemetaliste zeby i tak wrocic do PoM, no ale bedziemy miec darmowy rescpec, przynajmniej jeden
Mamy wiec BUFF maga, szkoda tylko, ze ostatni buff czyli dodanie mage armor byl lepszy i nikt nie robil z tego takiego szumu i darmowgo respeca tez nie bylo:(
ps. tak mi teraz przyszlo do glowy, ludzie smieja sie z AP, ze nibmy taki zly bo dziala raz na 3 minuty, i wychwalja IB ktory ma jeszce wiekszy cooldow i na nim opieraja swoje taktyki.