Vorgath napisał(a):
Witam
Konto oplaca mi kumpel ktory mieszka w stanach i oplaca on tez swoje konto na EU jednak nie bylo z tym zadnych problemow nigdy wczesniej i teraz tak jest nie wiem czemu tak sie stalo, jego konto nadal normalnie dziala on nie ma w tym momencie zadnych takich problemow. Prosilbym abyscie mi wytlumaczyli w czym moze byc problem. Maila do Blizza wyslalem ale jak narazie nie doczekalem sie zadnej odpowiedzi do dnia dzisiejszego. Pozdrawiam
Mam pytanko: Czy kumpel ma dostep do Twojego konta, czy tylko np. podal Ci nr swojej karty kredytowej, a reszte robisz sam? Czy moze kumpel oplaca konto zdrapkami?
Po drugie sprawdz dokladnie full payment history, tam zawsze masz napisane od kiedy do kiedy miales oplacone konto.
Mam jedno podejzenie. Prawdopodobnie kumpel podal Ci tylko nr swojej karty kredytowej, natomiast reszte danych typu billing adress etc...masz zapisane na siebie. Blizz byc moze sprawdzil, ze dane na karcie i billing adress sie nie zgadzaja (karta kradziona...) i zablokowal Ci mozliwosc jakicholwiek zmian formy platnosci....to tylko czysta hipoteza....