Keii napisał(a):
Karol66 napisał(a):
Mi sie super gra w teamie archer/nuker - duzo lepiej niz 2x archer bo mam CC wtedy.
A jesli do kompletu masz healera to juz wogole sweet - mozna polowac na dowolne moby.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, jakie zamieszanie wprowadziłeś tą wypowiedzią XD
Chlopakom chodzi o pozniejszy dobor mobow - im dalej tym trudniej namierzyc moba ktory by przypasowal i nukerowi i archerowi (resisty).
Ale w praktyce jest tak, ze masz spora liczbe mobow neutralnych (np. ketra orki) a te z resistami i tak sa wymieszane.
Majac np. 2x archer szybko Ci bedzie szlo na mobach wrazliwych na strzaly ale jak juz trafisz w obszar gdzie Ci sie czesto trafia mob arrow resist to kupa - bedziesz sie meczyl.
IMHO nuker/archer to najlepsza kombinacja DD bo da sobie rade i z mobami z resistami na ataki fizyczne i z mobami z resistem na magie.
A jak polaczysz to z rootem SE to spokojnie rozwalasz nawet jak pulniesz kilka mobow 4xHP - pojdzie sleep, sleep, sleep, root, root, root i zalatwione.
montezuma napisał(a):
Bijac caly czas w cat/necro mozna sobie podarowac tanka, BD bedze spokojnie tankowal z vr.
Do momentu gdy nie trafi na moby ze stunem - wtedy i BD i dagger zaczyna ssac.