Zatem ja tez mam pare pytan.
Moze nowatorskie ale przynajmniej moje :>.
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=683 - troll rogue stunlock ....
Dopiero od niedawna gram w wowa i szperam po owych tematach chcac udoskonalic mojego rogala.
Koles na danym filmiku bardzo mnie zaciekawil wlasnorecznie wyrobionym trinketem ktorym na koniec filmiku po uzyciu zadaje dmg magowi ok. 3500. jednym hitem....
Mam pytanie jak cos takiego zrobic?
Gnoming inzyrniera. Nie wiele mi to mowi ale jakby mi ktos w skrocie to omowil bede wdzieczny.
Jaka profesja sie najlepiej laczy z roguem albo na co wy najkorzystniej byscie stawiali? Nie wiem jaki byl rogue z poprzednich pathy jak wiele sie zmienilo dlatego czytanie jakis pierwszych stron tego tematu nie wiele mi zda... a pozatym i tak juz je przerobilem.
Alchemia i Zbieractwo chwastow? Skinning i Lekkie ciuszki ?
Co do samej postaci rogala.
Na tym filmiku wiem ze koles korzysta z riposty, glownie stuny czyli ks , cs , gou, cb ss kicki i mniej wiecej tyle. Ma jeszcze 110 energi co przemawia przynajmniej mi ze drzewko assasinow dojechal do 31 ptk.
Styl mi sie jego o tyle podoba , bo nie uzywa Herrmo Ambusha i Backstapa a ja mam uprzedzenie jakies do tych skilli
I teraz, co za tym idzie w ktore drzewko talentow na jego miejscu byscie najbardziej zainwestowali? Sa konkretny dla trola sa przy rogue? Jaka bronia taki ktos moze walczyc? sword/dagger(takie polaczenie ma wogole sens ;P?) 2xdag. czy 2xsword.?
Talent sam juz jakas dobiore i bronie tez tylko chcialbym sie poprostu troche dowiedziec.Oczywiscie chce zrobic rogue jak najbardziej pod pvp.
Ostatnie juz pytanko , chodzi tym razem o makra.
W temacie o makrach nie wiele wyciagnalem oprocz ''jakis'' tam komend i tyle
z angielskim tez nie stoje bosko dlatego jak ktos zadawal takie pytaina a dostawal w odpowiedz link na wow.com to raczej nie wiele skumalem
Jakie konkretnie makra sa przydatne dla rogue i co one potrafia? Sa to swojego rodzaju ''bindy'' ? Gdzie mozna znalesc takie przykladowe makrosy dla rogue? Ogolnie dosyc szybko chlone wiedze i sadze ze niedlugo sam zaczne owe robic ale jakas podstaawa by sie przydala =]
Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam