Slayerek napisał(a):
napisałem o curowaniu się przez BLMa w sensie że jest on ostatni w kolejce do cura w każdym party, Bodziu nie będzie dzisiaj na dynamsie na 3000000% ale 3000000 gili mogłoby to zmienić
wg mnie o tym czy BLU, COR i PUP będa 'fajni' czy nie będzie również decydować dedykowany im sprzęt
"Dobry BLM czeka na SATA i nie nukuje zaraz na starcie. "
w naszej superczarnejpolskiejmafii dobry BLM będzie mieć obowiązek nukować zaraz na starcie bez czekania na SATA, słabszy BLM będzie mógł mieć poślizg +/- 0.5 sekundy
, lepszy/sprytniejszy BLM będzie mieć poslizg +2 sek żeby nie zginąć i żeby móc obserwować jak mobek biega od czarnucha do czarnucha i bije każdego po kolei
Simi te Twoje pewnosci czasem az raza, moze czas na emeryturke ?
A co do dynamisow ja sie jasno wyrazilem ze na wtorkowe dynamisy bede chodzil, chyba ze cos w realu wypadnie, tak jak bylo w zeszlym tygodniu w czasie dlugiego weekendu. Poza tym zawsze, ale to zawsze jak sie zapisze to jestem, wiec nie wiem po co te zarzekania czy ktos bedzie czy nie ? Zamiast smucic zacznij robic cos konstruktywnego
Stok - Przy zestawie takim:
Metalic body (1)
Cursed Spere (2)
Sound Blst (1)
Blood Drain (2)
Bomb Toss (3)
Poison Breath (1) tego niestety nie mam
Soporific (4)
healing Breeze (4)
Sheep Song (2)
Cocoon (1)
Head Butt (3)
Co w sumie daje 24pkt na 25 mozliwych oraz 11 slotow zajetych na 12 mozliwych mam takie traity:
Magic Attk. Bonus, Magic Def. Bonus, Clear Mind, Auto Regen
Moznaby sprobowac na dynamisie tej kombinacji
Jak uda mi sie przed dynamisem zdobyc skill Poison Breath to by bylo o Clear mind wiecej