Bodziu napisał(a):
...a przy waszych zasadach to praktycznie nie mam nawet szans na loot czegokolwiek...
A KTO BRONIŁ DYSKUTOWAĆ NA TEMAT ZASAD??? Po raz Nty to samo będziemy wałkowac? Zresztą masz wszystko co chciałeś no chyba że wyrzucisz komplet AF2 i będziesz chciał zbierac od nowa.
Bodziu napisał(a):
Poza tym RHa, twoja bezinteresownosc ? Nie wierze, ze po zdobyciu Relica bedziesz sie tak angazowal w Dynamisy, podobnie jak w Limbusy, wcale tego nie neguje, masz prawo, ale nie badz hipokryta.
Tak wogole to a propos czego ta wypowiedź???? Bo ja nie wiem DO KTÓREJ CZĘŚCI mojego posta sie odnosisz. No chyba że sobie coś wymyśliłeś i postanowiłeś napisac, ok.
Poza tym Bod, moja bezinteresownośc ? Bede sie angazowal po zdobyciu Relica w Dynamisy jesli bede w stanie pomoc Galowi czy Opowi ze zdobyciem ich Relicow (pod warunkiem, ze nie beda ich miec wczesniej niz ja). Sorry ale nie zachowuje sie jak Myrta ktory w momencie jak sie dowiaduje ze nie bedziemy farmowac w 17 osob Windurst to mowi "A to na Sandorie mi sie isc nie chce".
Limbus to nie dynamis. Limbus to radosny bieg do przodu z nawalaniem wszystkiego co sie rusza przez jedną, małą grupę osób z jednym, gora dwoma tankami. To NIE MOJA WINA ze Zjawcia tankuje jak tankuje albo ze Xav dostaje mocny damage. NIE CZUJE SIE ZA TO ODPOWIEDZIALNY. Widac jest jakis problem z tym ze odszedlem z Limbusa skoro caly czas go poruszasz. Nie bede po raz kolejny sie tlumaczyl, szkoda mi czasu. Skoro za pierwszym razem ktos nie zrozumial to jego problem.