na szczęście ja mogę wam pomóc w robieniu CoP
moja pomoc będzie polegać na tym
żebyście zrozumieli że:
- najważniejszy jest
tank i jego terminy
-
WSZYSTKO co jest związane z CoP robi się wieczorami/nocami
- żeby robić CoP wystarczy żeby kilka osób uznających CoP za priorytet nr 1 była w tym samym czasie w grze
-
jak się robi CoP to real się NIE LICZY (no chyba że praca, rodzice/rodzina, babcia, dziewczyna, żona, dziecko, choroby, net, prąd itd.)
- właściwe medsy to podstawa
- właściwe joby i levele na każdą walkę są WAŻNE
- to jest zabawa na 1-10 miesięcy więc dużo cierpliwości to podstawa (można CoP zrobić w 2-3 tygodnie ale komu by się chciało (?))
- WIEDZA - czyli po co ja właściwie robię CoP jest bardzo ważna, jak ktoś ma rozdwojenie/roztrojenie/rozczw...nienie swojej osobowości w realu i nachodzą go myśli typu: po co ja właściwie mam się męczyć a potem się męczy to niech coś z tym zrobi, CoP się nie robi TYLKO dla siebie, to nie jest ciąg misji solo
- jak ktoś wierzy że ma ciężko w realu niech robi CoP, im dłużej będzie robić tym bardziej będzie mu się podobać real
- jak ktoś ma nadzieję że CoP to fun, przygoda i świetna zabawa to się przekona że dotyczy to świetnych CSów
- wszystkie walki CoP są banalne ale większość nie za pierwszym razem, większość jest banalniejsza niż się można spodziewać
- jest duża szansa na skończenie CoP przez ludzi którzy nie będą zgadzać się z wszystkim co wyżej napisałem, ale tylko szansa, i tylko duża, kończą CoP tylko klony CNorrisa