cypis napisał(a):
Pio napisał(a):
a drudzi coraz gorzej maja
Niedlugo ta klasa wogole zniknie dzieki Blizzardowi
Wyjdz.
takie texty to se puszczaj do kolegow dresow
cypis napisał(a):
No sorry, ale co mozna innego odpowiedziec? Blizz pokazal ludziom kilka lootow (z 18 bossow!) i ktos od razu wyciaga glupie wnioski typu 'OMG NIE DALI BRONI DLA DRUIDA, WIEC NIENAWIDZA NASZEJ KLASY'. Ciekawe co maja powiedziec hunterzy, ktorzy nie widzieli ani jednej czesci ze swojego t3 seta.
nie grasz druidem wiec gowno znasz ich problemy. Dopuki skalowanego dmg w zaleznosci od broni nie beda mieli druidzi w bear/cat form, to co raz wieksza przepasc bedzie sie robila pomiedzy nimi i klasami mele. i nie przypominaj mi tu o mackach +144 Atack power bo 1 na 100 druidow taka posiada.
Co z tego ze jest niby kijek w 1.11 z 420 atack power w bear/cat form, jak bedzie on dostepny dla 0.01 % populacji druidow.
Dmg feral druida bierze sie tylko z itemow, sila i agility ( w kocie ). Sa coraz to nowsze itemy zwiekszajace te staty ale nie tylko dla druidow, ale rozniez dla innych klas mele. Ale dodatkowo klasy mele dostaja coraz to nowsze bronie zwiekszajace ich dmg. I wiem co mowie bo mam druida od roku i mam warriora i widze jak to sie zmienia