@Demandread - jaki mass farm? O czym ty piszesz? Jakis "para pre-made" aliance moze i grinduje honor -siedza w wsg i jest ich 10, inni tez czasami pograja bo trudno zeby caly dzien siedziec i dyskutowac nad wyzszoscia gnoma nad krasnoludem - troche tego, troche tamtego i jest fajnie.
Wszedzie sa ludzie, ktorzy graja pve, pvp i uwaga: rpg, nawet na zwyklym pvp czasami sie to zdaza, tylko na rp-pvp, zdecydowanie czesciej, wiec przestan juz generalizowac, nie pasi Ci to nie graj i nie siej defetyzmu. Wielu ludzi sie juz wypowiedzialo na temat serwera pozytywnie (takich ktorzy graja tutaj duzo, a nie od czasu do czasu
), wiec liczac srednia odrzucamy Twoj skrajny przypadek
.
[zaduma]
Xintra, xintra...... aaaa mam tutaj jakiegos maga hordy - dokladnie - KOS za gankowanie na mobach, to musi byc pure rpg player
.
[edit]
I jeszcze nasuwa mi sie ciekawy wniosek po przeczytaniu wszystkich postow, ludzie ktorzy na tym serwerze nie graja lub graja malo maja ciekawe spotrzezenia: rpg-pvp(Ravenholdt) to serwer na ktorym: nie ma pvp jednoczesnie bedac farma honoru
(no wiem ze zestawilem dwa skrajne posty, ale ludzie ktorzy naprawde szukaja serwera i konkretnych informacji moga czuc sie zagubieni
)
teraz ja prosze o peace