Cytuj:
2001-12-03 12:39, Soulless napisał:
hmmm i tu sie wtrace... w taim razie ja nie rozumiem czemu wiekszosc ludzi zwykla nazywac linuxa systemem operacyjnym? przeciez to czysta amatorszczyzna robiona przez amatorow dla amatorw i sklejana przez jeszcze innych do kupy... przykro mi tak myslec, ale mozliwe, ze jestes snobem, ktory jest gotow zaplacic cene 10-krotnie wieksza za towar, byleby by mial tylko jedynie sluszna ilosc bialych paskow... kropka
1. Lunux - wbrew twojemu wyobrażeniu - to jednak zdecydowanie PRO. Jakoś trudno mi dostrzec tu amatorszczyznę. Powiem więcej - to jednak pure pro, tworzony przez ludzi ZDECYDOWANIE pro. W przeciwieństwie CL. zresztą
. A ty, "zawodowcu", czy coś poza programikiem na fraktale na atarynkę, masz się czym pochwalić? Więcej skromności proszę.
2. Moje zamiłowanie do oryginałów nie wynika bynajmniej ze snobizmu. Mnie po prostu nie stać na buble ani półśrodki. Ale - jak dorośniesz i wejdziesz w dorosłe życie i jeszcze trzeba będzie własną krwawicą płacić, pewnie to zrozumiesz. Być może.
3. A od liczby pasków na moich ciuchach to się odpierdol. A na marginesie - od dawna chodzę w garniturach
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Vhailor dnia 2001-12-03 20:35 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Vhailor dnia 2001-12-03 20:36 ]</font>