Jesli chcecie robic to dla ludzi spoza CC dla kasy, moge chodzic tylko ja sie nie chce zajmowac organizacja tych runow. Oczywicie bylyby z raz na miesiac a nie raz na tydzien.
Jesli chodzi o podzial dropow z ksnmow nie-blmow. Wszystkie dropy niech bierze ten co dawal orba bez jakichs okreslonych odsetek dla nas ale byloby milo jakby ludzie dawali napiwki po co lepszym dropie bo niewiadomo czy drugi raz bedzie sie chcialo blmom to robic
Jesli chodzi o podzial z orbow blmowych. Mysle ze zrobic mozna tak samo jak powyzej, chyba ze kazdy BLM przyniesie orba i bedziemy robic ten sam ksnm ale to sie raczej nie zdarzy. Ja chce swoje ksy przeznaczyc na BC ktorych zwykle sie nie manaburnuje (jest 15 KSNM 30 do wyboru!), po to by je zobaczyc i sie z nimi sprobowac, niekoniecznie dla dropow, wiec nie moge wymagac byscie podzielili sie ze mna pozniej dropami z latwiejszego ksnma.
pasuje mi pon po limbusie, wtorek po dynamisie, sroda po 18tej, czwartek po limbusie, piatek po 18tej, w weekendy wolalbym poexpowac. Z reszta Blmowie moga sie latwo miedzy soba umowic dla wlasnych potrzeb. A termin dla pozostalycgh osob wyznaczy sie pod te pozostale osoby jak sie ich zbierze z 5 i umowi na jeden dzien.