wiem że jakikolwiek ujemy punkt który dostałby ktokolwiek w DP spotkałby się w megaobrażeniem się dlatego proszę traktować to jako metaforę
przecież ludzie są nerwowi jak dostają za mało punktów a co dopiero by było jakby się odejmowało im z tych co już mają
ja kiedyś sprawadzałem przed dynamisem wszystkich którzy są w DP i są w grze ale się nie zapisali i pisałem do nich, usprawiedliwiali się na poziomie zerówki, szkoda pisać, szkoda mi było ich, nie odejmujmy im punktów!!!!!!
chyba po prostu musimy się przyzwyczaić że żyjemy w takiej rzeczywistości gdzie bardzo mało ludzi w ffxi ma 75 lvl, trawi dynamis i ma ochotę to powtarzać co kilka dni, ludzie raczej szukają łatwej, miłej i przyjemnej zabawy niż hardcore i nawet po jakimś czasie swój interes na drugi plan rzucają żeby odocząć od zwykłego zabijania mobków na dynamisie ... zabijając mobki gdzieś indziej
Kang napisał(a):
...
To co napisal Opi jest 100% racją....
no może poza tym :
"Wedlug waszych kryteriow to zbrodnia"
żaden trzeźwo myślący gracz nie może nigdy mieć żadnych wątpliwości czy Saitou należały się czy nie należały rękawice
jakby Rirague miał je dostać na najbliższym Dynamisie w Xarcu to byłby NAJWIĘKSZYM fuksiarzem na Ramuhu a nie człowiekiem który na nie uczciwie zapracował, dużo jeszcze musi zrobić żeby uczciwie je mógł nosić w przypadku ewentualnego dropa i wygrania bida, rzeczy dostaje się za dokonania w przeszłości a nie ewentualne w przyszłości, pamiętajmy o tym CAŁY CZAS
poza tym THF jest beznadziejny na Dynamisie, jak ktoś tego jeszcze nie widział to zapraszamy w każdy full moon do glacier
a śmiać z BLMów się ludzie zawsze będą, może kiedyś w sandori w A1 będzie jeden blm zamiast dwóch bo ten drugi w tym czasie będzie robić sobie THFa