Anc, nie tyle co nie chcielismy z wami chodzic, co po prostu w mniej wiecej tym samym czasie limbus access zdobylo 16 osob, jak wyobrazalas sobie polaczenie starszego skladu 12+ osob z tymi nowymi 16stoma? czesc do alfy poszla (np ty) ale inni nie mogli liczyc na to ze zawsze bedzie dla nich miejsce, zrobilismy dobrze zakladajac druga grupe.
wiesz dobrze (chyba ze nie wiesz), ze jak sa problemy i jest malo osob, to laczymy sklady i idziemy wspolnie.
dzisiaj wynikl pewnien problem zwiazany z niestawieniem sie sima na czas, bo mial stonataniczny wypad ;p
tellowalam sima czy idzie z nami, ale on juz uznal ze bedzie isc z wami, wiec ubilismy NMa i tyle..
staramy sie bardzo nie przekraczac 15min czekania na innych, bo to na serio denerwuje ludzi. wydaje mi sie, ze jesli ktos sie z kims umowil, to powinien byc punktualny (a jesli nie bedzie na czas, to powinien w jakis sposob dac o tym znac, sam z siebie..
). staramy sie nie robic dlugich obsuw, tym bardziej, ze dzis bylo dwoje nowych ludzi, ktorym w znacznej mierze zalezy na starcie o czasie.
tomala popnal calkowicie niespodziewanie, jak juz lecielismy, sam mowil, ze na 99% go nie bedzie.
mam nadzieje, ze tego typu dziwne sytuacje nie wynikna ponownie..
ja nie oddam ani tomali ani sima, juz nam canto zabraliscie ;p