Przejde od razu do rzeczy. Mianowicie chcialbym pokazac efekt mojej 2-letniej pracy
http://rpgpan.ovh.org/index.html
Pandemonium to system RPG. Fantasy RPG. Ot taki systemik, ktory pewno od innych sie nie wyroznia. Tyle ze tworzylem go z mysla o uzytku wlasnym. Piszac go niezle sie bawilem i duzo nauczylem. Po jakims czasie pomyslalem: hej a moze wpuscic to do netu? Nie musicie bluzgac na jakosc( a ta jest zapewne taka sobie. Zaloze sie ze w srodku mozna znalezc pelno bledow itp) w koncu publikuje to za 100% free...
Tak wiec jesli ktos ma pelno wolnego czasu i chcialby przeczytac cos co go rozsmieszy prosze bardzo.
P.S I tak najwiekszy moj sukces zwiazany z tym systemem to data wydania
P.S 2 Nie sugerujcie sie strona www. Jest jeszcze gorsza niz reszta.
P.S 3 I nie sugerujcie sie wstepnym opowiadaniem. Napisalem je 2 lata temu na samym poczatku. Jest naprawde smieszne( i to niezamierzenie...) Przeczytalem to miesiac temu i smialem sie z mojej wlasnej naiwnosci itp. Zostawilem to tylko dla siebie, zeby pamietac poczatki ^^
Zachecam wszystkich do sciagania.
P.S 4 W wakacje, lub zaraz po mysle ze zaczne tworzyc kolejna czesc. Jesli kogos nie zrazi to w jak cienkim stylu napisalem Pandemonium to zapraszam do wspolpracy.
P.S 5 Jestem naprawde swiadom wielu bledow ktore sie znalazly w podreczniku....
Edit: Nie zrozumcie mnie zle, jestem naprawde dumny z tego co stworzylem. Po prostu wiem ze nie umywa sie do prawdziwych RPG