sry za moje gadulstwo na dynamisie
znowu zapomniałem że mi przecież nie zależy
nie mam oczywiście nic przeciwko żebym dostawał w d**** za to że ludzie znowu nie mają echo dropsów i piszą mi na tell prosząc o silena, że nie mają rr przynajmniej 3x, nie mają poison potionów wystarczająco dużo żeby się nie dać zaskoczyć po zużyciu 10 sztuk, zadają dmg który mogliby poprawić o 10% w ciągu
1 TYGODNIA dzięki temu każdy z blmów mógłby zaoszczędzić na dodatkowym nuku 150 MP co kilka minut, możecie mnie zbić po mojej tarupupci za to że nie ma w A1 odpowiedzialnych RDMów za usypianie i pilnowanie śpiących mobków, za to że zgarniam hate i ginę co chwilę bo dmg pozostałych blmów nie robi za dużego wrażenia na mobkach nie wspominając o synchronizacji i o tym że przeważnie icone zabijał dzisiaj dodatkowy nuke a nie normalna salwa itd. ja wszystko łyknę bo zaraz i tak o tym zapomnę, najwyżej przypomni mi się na jakimś dynamisie znowu kiedyś jak zobaczę dziwne patologie i coś tam nabazgram być może, chyba że nie będziecie mnie chcieli to tym lepiej dla mnie
btw. Stok w porównaniu do pozostałych rdmów którzy kiedykolwiek byli w A1 ma klasę i poziom której oni na dynamisach nigdy nie będą mieć, szkoda atramentu żeby opisać ile dzisiaj było wpadek z petami
a jeśli chodzi o mój target kiedyś na dynamisie w wind gdzie miałem takie lagi że nie widziałem mobków a zmiana targeta trwała dłużej niż głupie usypianie avatarów w miejscu z dala od blmów to możemy tylko podziękować naszym bystrym rdmom którzy jak zwykle są super w solo a w zespole to nie za bardzo chcą brać odpowiedzialność za Alliance a każda sekunda się liczy szczególnie jak się ma pod nosem mobka którego się chciec nie chce mieć, mogę za nich też dostać baciki a oni i tak będą robić swoje przecież
sorry Gal za to że wspomniałem "żenujący dmg" ale miałem na myśli że jak na początku dynamisu 1 mobek ginie w ciągu 40 sekund to na koniec ginie po 3-4 minutach bo zamiast Alliance biją go 3-4-5 osób, reszta czerpie fun z tego że już prawie po