chopin: pisałem już o kopi Onyxia's Lair - pierwszy post na tej stronie
filmik skręciłem, ale wywaliłem bo po co pokazywac ludziom to co już znają, a same Hyjal też masa osób widziała, jak wczoraj skakałem z gór w Hyjal do Orgrimmar (nie doleciałem do południowych szczytów Azshary) to spotkałem grupę tak około 15 osób
Gim: do CoT cały czas wchodzi się bez problemu
a tak wracając do portali w Karazhan i CoT to zblinkowanie się przez nie nic wam nie da, te Karazhan które teraz stoi w Deadwind Pass to całkowicie inaczej wyglądająca wieża niż ta która będzie w Burning Crusade
jak grałem w zamkniętej amerykańskiej becie (pierwsza z tych, która była poza murami biura Blizzarda, wtedy jeszcze patchów nie było tylko były phase'y i za każdym razem trzeba było ściągać klienta od nowa) to w miejscu tej wieży, którą teraz możecie zobaczyć stała ogromna wieża, przypominająca bardzie olbrzymią twierdzę, a nie wieżę maga (nie mogłem się wtedy do niej dostać normalnie, ponieważ wszędzie przy wejściach do nieukończonych jeszcze lokacji stali Guardian of Blizzard w postaci inferno, którzy zabijali wzrokiem, do samej wieży też się nie dostałem, bo model nie był dokończony i długie, wielkie schody prowadzące do wieży były za wysoko i za krótkie aby dostac się do środka
to teraz CoT, za portalami nic niema, jest tylko pusta przestrzeń, jak skoczysz w nią to padniesz nieżywy po jakimś czasie, specjalnie dla ciebie poszedłem do CoT aby zrobić kilka screenów do tutoriala