[quote]
Kopanie skarbow sie nudzi po 2 tygodniach. Solowanie w grach online na dluzsza mete tez jest nieciekawe.
Skad wiesz? TOBIE moze sie nudzi, mnie nie. Wiec mow za siebie. Przy obecnych roznicach w lagach, doswiadczeniu graczy itp. gra grupowa mnie nie bawi w zaden sposob. Chcialbym grac sobie sobie solo i tyle, czasem chodzac gdzies we dwoch lub trzech. Ale czasem. Wolno mi?
----------------------------
Przeciez od 3 level do 5 level fun jest praktycznie taki sam. A jesli masz tamera, to chcialem zauwazyc, ze fun'u to tam niewiele jest. Stoisz, patrzysz i ewentualnie leczysz smoka - cholernie ciekawe zajecie.
-----------------
Znow to samo. Mnie bawi. Ciebie nie musi, wiec bawisz sie magiem. Mnie to wali, co Ty lubisz.
--------------------------
Nastepny... powinni wam medale dac. Purpurowe serca chyba. Jednak meczennicy juz nie sa tak wielbieni jak kiedys. Ja sporo makrowalem, ale attended.
-------------------
Co to ma do rzeczy? Ty sobie makrujesz, a ja nie. I ok. Nic nie mowielm na temat makrowania, tylko Ty ciagle cos zakladasz i wiesz lepiej ode mnie co mnie bawi a co nie.
Zroznicowanie to moze bedzie wieksze na poczatku. A z czasem wyjdzie na jaw, ze najlepsza postac to 5x120 + 100, czyli bedziesz mial mniej umiejetnosci. Mniej umiejetnosci na postaci = mniejsze zroznicowanie. Zreszta akurat ten pomysl wydaje mi sie cholernie dziwny...
----------------------------------------
Powiem Ci tak: Jesli zmiany dotycza WSZYSTKICH graczy, to ok. Mnie to nie rusza, bo kazdy z nas po wprowadzeniu takich zmian bedzie musial cos z tym zrobic. I kazdy zrobi po swojemu. Czujesz roznice? Czy jasniej moze?
---------------------
Zmieniaja reguly w trakcie gry ... phi. Pograj sobie w szachy?! Reguly nie zmieniaja sie od setek lat.
Wybor masz, mozesz przestac placic i kupic sobie gre innej firmy.
------------------------------
No to jest faktycznie inteligentna rada. Sam bym na to nie wpadl. Co nie znaczy, ze nie bedzie mi zal w koncu niezlej gierki.
A szachy i owszem, lubie, a takze go i kilka innych wymagajacych prawdziwego wysilku umyslowego, ale to inna bajka a to nie jest forum gier logicznych, o ile zauwazylem.
------------------------------
Moim zdaniem, taming i barding to jedna z pierwszych rzeczy, ktore juz od dawien dawna powinny zostac zmienione. Sprobuj sie przejsc po dungeonach i jakis spotach high end monsterkow, ciekawe czy spawn nie bedzie zajety!?
A moim zdaniem nie. I co? Daje cos taka "wymiana" zdan? A co do spotow i dungeonow, to dziwie sie ze takie rzeczy pisze "prawdziwy" gracz UO, a nie byle trammelita. Przeciez nawet w Fel na Catsie jest pusciusienko w dungeonkach i mozna huntowac do woli...
-----------------------------
A moze ceny domkow Ci nie odpowiadaja? 10 mil za ville, nie masz tyle? Ojej, to jak bedziemy wiecej narzekali, to ceny spadna!
--------------------------------
He he widze szkole Leppera.... "co pan sadzi o problemach rolnikow w Peru?" " no ja sadze, ze Balcerowicz powinien odejsc bo to kanalia..."
Kurde, czlowieku, gdzie ja cos napisalem, ze mi sie ceny domkow nie podobaja?
Poki dotycza one wszystkich graczy niech beda i 10x wyzsze. Mnie to wali zupelnie.
|