Cytuj:
2001-12-02 14:56, konrador napisał:
chodzi o to ze wlazicie wy jako ekipa cl i gracze cl wszedzie gdzie nie potrzeba
namawiacie innych ludzi na granie na waszym emulatorku roztaczajac innym wizje pieknego swiata - ultimy online choc to co dajecie graczom wcale ultima online nie jest a tylko nedzna zbugowana niedorobiona namiastka tej gry
Na temat "pieknego emulatorka" wypowiedzialem sie w innym miejscu - mam nadzieje ze znajdziesz to i na tym skoncza sie wszelkie "ploty" - jesli nie... to trudno...
tam zawarlem cala odpowiedz rowniez na to o czym tu mowisz (przewidywalny, staly temat, ktory pewnie nudzi juz wielu, nie tylko mnie).
Jestem tylko ciekaw czy tamten watek zostanie lockniety tak zeby kazdy mogl zobaczyc "oficjalna wypowiedz kogos z ekipy".
Cytuj:
kazdy chodzi w kolko i powtarza wyciagniete niewiadomo skad 'na cl panuje lepszy klimat niz na osi' itd
mi to nie odpowiada.. o to mi chodzi
jesli jestescie nielegalnym darmowym pirackim itd serwerkiem siedzcie sobie cicho i robcie swoje a nikt sie nie bedzie czepial
to tyle ode mnie
To o czym mowisz, tez tam poniekad jest opisane. Ty biegasz i mowisz, ze jednak nie - rozne sa gusta, rozne zdania i "jeszcze sie taki nie narodzil co by wszystkim dogodzil".
Z jednej strony mowisz, zebysmy siedzieli cicho, a z drugiej wprost stwierdziles, ze nie lubisz CL'ki, adminow z niej, ludzi, czekasz, az Twoja wypowiedz kogos z "nas" zdenerwuje itp... Ja tu widze pewne sprzecznosci, Ty nie?
Cytuj:
mozecie do swojej nazi-etykiety dodac punkt - za rozpowszechnianie herezji (czyt. oklamywanie siebie i innych ze nasz emulator to ultima online) na innych boardach mozna utracic konto
Mamy pilnowac kto gdzie i co mowi?
Ograniczac wolnosc ludzi?
Wyciagac ip uzytkownika postujacego to tu to tam od moderatorow/ adminow?
Czy moze poprostu chodzi Tobie o wywalenie ludzi ktorzy nie zgadzaja sie z Twoimi pogladami? - jakiekolwiek by one byly.
Nie interesuje sie OSI - nie wypowiadam sie na jej temat.
Czytam wasze uwagi nt dzialania skilli itp (niektore sa rzeczowe, inne kluca sie z naszym wlasnym pogladem na dany temat - nasz dom nasze meble - albo to akceptujesz, albo nie... Twoja wola).
Co do herezji - dla mnie herezja jest to, co mowisz nt "ekipy cl'ki".
Jesli bedzie taka potrzeba - opublikujemy na www stosunek EA do takich serverow - tylko co to zmieni - raczej nic - bedziesz widzial nadal to co chesz widziec.
Pozdrawiam wszystkich - zarowno profesjonalnych graczy Serverow Ultimy Online jak i osoby bawiace sie w Clairs Lair Second Edition