Cytuj:
Jesli zastapisz czesci z Tier1 randomami to nie jest to juz Tier1 set. Jesli dodasz do setu pvp itemy z CC to nie jest juz to set PvP. Itemy z rep chocby z Twojego CC to itemy, kt. mozna uzyskac BEZ PvP
Ale to nie są Itemy z Setowe tylko jakieś Randomy za Repa więc Tier1>PVP
Cytuj:
mozesz mi powiedziec jak uzyskac itemy z AB/WSG/AV bez PvP
W przypadku AV były spore możliwość lecz Blizz zmienił system naliczenia Repa i teraz jest to mało efektywne
Kod:
Prownywanie setu 8p z 6p jest bez sensu. Wiec jesli podjales sie takiego porownania ( a podjales sie ) i przyjales wersje, ze dodajemy itemy z repa ( a przyjales po zmianie zdania ), to sie tego trzymaj i nie pisz, ze T1 > PvP, bo to nieprawda
PRAWDA bo itemy za repa PVP powtażam nie są częścią SETU tylko komletnie czymś innym a łączy je tylko jedno PVP
i nie przyjełem wersji zę dodajemy itemy z repa bo powtarzam to NIE SĄ CZĘŚCI SETU
Cytuj:
Prawda natomiast, ze na niejednym servie predzej nabijesz exalted z tymi frakcjami ( WSG/AB/AV ) niz dobijesz rank10
Pokażasz mi gościa który farmując repa na AV dobił jakoś sensowną rangę ? Wiele osób gra na AV tylko ze względu na repa i dla jakiegoś itemu więc TO NIE JEST CZĘŚĆ SETU
Więc reasumując Blizz dał PVE 8 część a PVP 6
I PVE ma przewagę nad PVP
1. Większ liczba DMG
2. Większa liczba części w secie
Cytuj:
I to tyle. Nastepnym razem zanim kogos obrazisz, zastanow sie czy sam swoja postawa nie narazasz sie na wysmianie
Narazie to ty narażasz się na wyśmianie bo próbujesz do PVP set dodać jakieś itemy które do nie go nie należą
To tak jak ja bym do Tier2 dorzucił Staff of Shadow Flame i mówił PVE jest najlepsze