Demandread napisał(a):
Blagam, powiedz mi, ze czytasz zanim zapostujesz. Ci ludzie na AV co robia ? Te itemy za repa mozna zdobyc TYLKO przez BG - PvP to nie tylko zabijanie, ale umieranie od ciosow wroga. Wiec jesli nawet wchodzisz sobie na AV albo na AB i metoda Huragan lowisz ryby to nadal jest to PvP, bo kose w plecy dostaniesz tak czy siak ( bo zawsze to jakis honor ). To nie sa jakies tam itemy, to sa itemy za PvP. Zacytowalem Ci post, w kt. przyjales wersje swojego rozmowcy, godzac sie z tym, ze on dodal te itemy. Znow zmiana wiatru ? Czego chcesz dowodzic tutaj, ze set zlozony z 8 kawalkow ma wiekszy bonus niz set zlozony z 6 ? Stary, Ameryka...czolg ma wiecej zebatek niz rower - teach me...
Napisalem Ci na poczatku, porownaj 6itemow z 6oma albo 8 z 8oma i wyjdzie Ci ze itemy uzyskane za PvP ( moze teraz zrozumiesz ) daja wieksze bonusy do dmg w tym wypadku niz tier1.
Wlasnie stracilem cierpliwosc i sily do tlumaczenia Ci tego prostego faktu - kazdy kto farmil kiedykolwiek honor albo rep z miejsca Ci powie, ze OPLACA sie zabijac we wszystkich BG -> z tego plynie moral, wszystkie itemy z frakcji SA itemami PvP, bo inaczej niz biorac udzial w sieczce ich nie dostaniesz i jesli dla Ciebie farmowanie twilligt text w Sili jest tym samym co pilnowanie, zeby ci druid na fapach z paladynem nie wylecial z flaga z bazy, to wspolczuje.
EoT dla mnie.
Peace
Tylko że ty mylisz pojęcia bo Itemy z PVP a itemy setowe za 10 Range to całkiem coś innego.
Jęsli tak stawisz sprawę to już nie mówimy Tier1 tylko itemach z MC (bo to jest poziom Rangi10)a tu znowu moja strona ma przewagę w DMG z racji Trinketów,Ringów, Necków,Backu których ty z nigdy PVP nie wyciągniesz
A Tier1 i temy z MC musza być lepsze od Rang10 bo jak naisałem Ranga 10 to EasyMode a w Instacjach harujesz tygodniami żeby uzbierać te pieprzone DKP i coś zebrać to by było wielką niesprawideliwością gdyby było inaczej