Scorpio napisał(a):
Dla mnie dodali kilka "bardzo potrzebnych" "udogodnień" typu exp merit zone ktora jest naprawde bardzo potrzebna z szybkim respawnem, pare nowcyh jobów, kilka nowych itemów no i kolejny obowiazek typu Assaluty ktory juz poza HNM, SEA, SKY, Dynamis, LIMBUs dopierdolil kolejny czas ktory trzeba w tej grze spedzac na z góry zaplanowanych i uzgodnionych zadaniach, dodający kolejny event ktory trzeba planowac i uwzglednic w i tak napietym grafiku jaki mam, ostanio cokolwiek robie in game to kosztem czegos innego, moze to i fajne dla ludzi ktorzy maja free time 24/7 dni ja neistety tak nie mam, kazde umawianie sie z grupa ludzi na okreslona godzine ktore konczy sie poslizgiem w czasie powoduje ze trace czas jaki moge przenaczyc na framowanie kasy, skilowanie craftu, meritowanie etc ... a juz naprawde wole pozostaja mi sobota do 17 i niedziele ... a rodzina, a sprawy z rl ? when ? Dlatego dla mnie pomimo ze dodano fajne zabawki dostepne za punkty z assalut poprostu juz krew zalewa kiedy widze ze to i to i tamto ...
Niech SE będzie przeklęte za TYLE opcji endgame activities, WSTYD!
Scorpio napisał(a):
ja wiem ze dla wielu jestem lazy mithra ktory nawet przez 3 lata nie dorobil sie swojego setu crimsona i af .. np dla Rhaegala i paru innych ... tak wiec dzieki ci SE za kolejny tamagoci
Nawet by mi przez myśl nie przyszło coś takiego Stok, nie examinuje Cię i nie powiedziałem NIGDY co mógłbyś zmienic- jeśli nawet masz jakieś braki w equipie w co wątpię to nadrabiasz skillem a to jest najważniejsze. Mnie może jedynie bawic Twoje narzekanie na to że ktoś w dynamis dostaje RDM AF2 za śmieszne ilości punktów kiedy Cie nie ma- nie wiem po co to robisz, chyba po to aby się samemu dręczyc.