3. Fakt, ze BroneCk niema sieci nieznaczy, ze niejest w projekcie... czy tam ze niechce/niechcial w nim byc... zreszta sami widzieliscie jego reakcje.
--
nikt nie napisal ze nie jest w projekcie. w momencie gdy opuszczal olsztyn nasze stanowisko bylo jasne - Bronek byl jest i bedzie w projekcie, lecz nie ma sieci wiec jest na urlopie
--
4. (cite)ja juz dawno powiedzialem, ze jesli malkolm poprosi to odejde(/cite)
co do Twego GMowania Gadgecie... pamietasz historie kiedy biegales jako Effanel bedac juz dawno GM i zabiles jakiegos gracza (z jakiegos tam powodu) jego przyjaciel sie na Ciebie rzucil, zginal, po czym stwierdziles, ze ma Cie nieatakowac bo inaczej straci swoje "zycie" na stale? swietny popis, nie?
--
interpretacja, jak i slowa ktore mowisz byly lekko inne.
juz raz tlumaczylem i ponowie to.
moje slowa brzmialy "jesli jeszcze raz mnie zaatakujesz, spotka cie cos gorszego od smierci" interpretacja tego jest dowolna - dla przypomnienia - effanel w dalszym ciagu byl postacia najsilniejsza na calym serwie... a gorsze od 1 smierci sa na przyklad 2, 3, 5 100 smierci.
bylo raz tlumaczone, osoby ktore byly na miejscu i widzialy akcje wiedza o co chodzi..
a ty, jak zwykle niedoinformowana, czerpiesz tylko z plotek
--
5. Lianka.. sorry ale Ty z niczym niemasz nic wspolnego wiec Ciebie to troszku niedotyczy, jestes jedynie dziewczyna faceta, "ktory na wazalince wjechal na admina/gm'a DZ"(jak to rowniez ktos ze starej ekipy okreslil)
--
lolik
po 1. dla mnie nie jest TYLKO dziewczyna tylko AZ.
po 2 jesli dotyczy ekipy, ktora Ja zaakceptowala, to dotyczy takze Jej.
po 3 ekipa glosowala za GMem dla nie, a dla ciebie zdecydowanie przeciw. ciekawe czemu? gryze? bali sie mnie? uuuu fajnie
po 4 na wazelinie? NIGDY nie chcialem byc GM'em. nie wiem czy wiesz, ale GMa mialem doozo wczesniej, ale BroneCk sie nie zgodzil, z czego ja bylem zadowolony.
i ciekawa jest jeszcze jedna rzecz... popatrz w podziekowania na stronce.. tam jest cos o mnie... i nie jest podziekowanie za lizanie dupy. ani za dawanie dupy - prawda viki?
--
6. Co do oddania kodu DZ.. naprawde nieprzejmuj sie.. Marek ma dane.. z przed czasu kiedy "wkroczyla ekipa popsula i teraz stawia nowy shard" (jak to okreslil jeden z bylych graczy...) wiec, gdyby ktos pokusil sie kiedys o wskrzeszenie tego shardu to niema problema.
--
ciesze sie... mam nadzieje ze stanie pod stara nazwa... i mam nadzieje ze bedziesz mogla pokazac pelnie swojej wladzy
--
7. Gm bylam jeden dzien ... cuz moj pech.. nigdy niechcialam nim byc.. czy wedlug Ciebie tylko GM robi pozyteczne rzeczy?
Jesli masz takie pojecie to sie grubo grubo mylisz.. pamietasz slowa Bronka? "Sami tworzycie sobie ten swiat.. i bedzie on takim jakim go zrobicie..."
Wiec niemow mi k%&^%, ze to Wy wszystko zrobiliscie... bo ze slow Gadgeta wnioskuje jakby wczesniejsza ekipa nieznala sie na niczym...
(cite)popatrzymy ile beda w stanie zrobic osoby ktore wczesniej tym sie opiekowaly(/cite)
--
jesli mam byc szczery, to nie wiem co oznacza poprzednia ekipa...
dla mnie poprzednimi elemantami ekipy sa bayu, i jeszcze jedna osoba, ktore zostaly usuniete z serwera... a reszta jest caly czas pelnoprawnymi czlokkami ekipy...
proponuje zebys zapytala kazdego z Nich czy logowal sie na swoje konto GMa...
do ekipy doszly nowe osoby i zmienil sie system pracy... zapanowala demokracja i inne takie... ponadto slonko.. proponuje nie wypowiadaj sie w kwestii gmow... jesli do nich nie nalezysz... nie powiem wiecej bo to nie flejmsy... a zaczynam miec ochote jak widze takie posty
--
8. Broneck jak mi dawal admina byl trzezwy, a ja wlasnie tak nie koniecznie.
(jak sie siedzi na gorze to niewidac kto co gdzie jak)
--
cytat z BroneCk'a "eeej noo najebalem sie dalem jej tego gieema niech sie pocieszy"
--
9. Podsumowujac... wiem, iz wszystko tu albo pozostanie bez odpowiedzi, albo tych faktow sie powypieracie co by mi przypadkiem dogrysc. Pa.
--
nie wiem czy sie wyparlem..
ale prawda jest jak dupa - kazdy ma wlasna
i mam nadzieje ze ekipa bedzie prala brudy we wlasnym gronie a jak ktos ma cos do nas jako calosci to zapraszam do dyskusji...
tylko proponuje najpierw pomyslec...
a co do wywalenia ciebie... to wiesz...
nie skomentuje...
ale dziwnym trafem zawsze ty jestes biedna i pokrzywdzona przez los istotka... to bardzo dziwne... i zastanawiajace...
mimo wszystko pozdrawiam...
IRL Cie nawet lubie
Gadget