Cytuj:
Zapraszam do polskiej brygady "PolishWings". Wstep od 11 lv.
Kontakt:
GM: AhiruPL
Ja: Gaushe
Serwer: Joymus
To już wiem skąd tyle ludu u ciebie Ahiru
nyway zapomniałeś dodać, żeby chętni dołączali do BCU. Tak czy inaczej postanowiłem się tu odezwać i zachęcić was do grania ( tak wiem, rejestracja nie działa. Na razie >.> ). Jak już będziecie mogli zakładać konta, to wstąpcie do BCU (dla niekumatych -> Ci na LEWO ), nasi najważnejsi piloci są doświadczeni ( niejeden grał w obie bety ) i potrafią kopac tyłki nawet w niedowadze liczebnej, ale jest takie powiedzenie z herkulesem i d***... po prostu jest nas za mało! To nic, że ANI padają jak muchy, jesli robią jedynie za tarcze dla tej garstki doświadczonych graczy.
Dorzucę jeszcze bezczelną reklamę brygady Death Aces, która jest jedną z najleprzych brygad w BCU. Średnia Lv naszych pilotów wynosi 35~38 ( jeden nawet ma 2 geary ponad 30lv >.> ) Więc jesli uznacie, że macie zamiar grac w SCO na serio, zapraszamy do nas. Server oczywiscie JOYMUS, a mój nick w grze, taki sam jak na forum, czyli BlinkEYE.
I jeszcze jedna sprawa:
Cytuj:
sor ze powtazam posta ale jestem juz zdnerwowany ta gra :/
co chwile mnie dyskonektuje i wyskakuje mi eror "connecton to the IM server has been closed. Game will be terminated (socketWinCOSTAM) "
juz wyłączyłem minimum detale nic :/ bez muzyki tez nic , gg , skype i antywirus nic nie pomaga ((
heh pliss help bo jakos inni gracze normalnie grają :/
WinSocket error jest stary jak swiat, i z tego co zrozumiałem pojawiał się nawet w becie. Z obserwacji mojej i innych można wywnioskować, iż pojawia się on wtedy gdy serwer jest zapchany ( 1 dnia nie było żadnych kanałów w lokacjach i ten błąd wyskakiwał praktycznie non stop ). Jak dotychczas nie pojawia się wcale, albo bardzo sporadycznie.
PS Jeśli już ktoś niestety wybrał ANI... bywa. Moje rakiety chętnie spotkają się z waszym gearem :>.
PS II Nie krępujcie się zagadać na priv w razie jakis problemów. W miare możliwości postaram się pomóc.