vexan napisał(a):
wiec kolego wyobraź sobie że z l2 się rok czasu świetnie bawiłem
pojechać ci servami ? prosze bardzo : noobwars ( stare, dobre, greckie xaxaxa -
[ciap]
No to "pojechałeś"... ale chyba siebie a nie mnie ;]
Jeszcze raz ci powiem: Jeżeli idzie o Lineage 2 to twoja wiarygodność jest ujemna. "Mniej niż zero", że tak się wyrażę.
vexan napisał(a):
ale pvp to jedna ze słabszych stron tej gry.
Oczywiście.
Na tej samej zasadzie powiem ci: PvP w GW to jest żałosne i non-existent.
Wiesz, co obie wypowiedzi mają wspólnego? To że ani ja ani ty nie graliśmy w grę o której się wypowiadamy i nie mamy pojęcia o danym aspekcie tej gry
vexan napisał(a):
jest to topik porónujący dwie gry GW i L2, grałem w obydwie,
Nie. Nie grałeś w obie.
Tak. Wytknę ci to za każdym razem jak znajdę w tekście.
vexan napisał(a):
jest to moje zdanie nikomu go nie nażucam, nikogo nie obrazilem, jak na razie to wy obrażacie mnie ponieważ "MOIM ZDANIEM" a jak juz wspaminałem grałem w obydwie gry
Teraz proszę przetłumacz to zdanie na jakąś zrozumiałą formę.
vexan napisał(a):
każda postać ma około 160 skilli, ze 160 skilli trzeba wybrać tylko 8, i tylko tych 8 będziemy mogli uzywać w danej lokacji na danej arenie itd. Więc w tej grze chodzi głównie o jak najbardziej optymalne zestawienie skilli całej drużyny co tworzy tzw build. 8 klas na, 2 klasy na postać, co najmniej 160 skilli, z nich trzeba wybrac tylko 8 dodam że nie ma skilli lepszych lub gorszych ( no poza elitami, ale na skillbar można miec tylko jednego elita ) są tylko bardziej lub mniej przydatne w danym buildzie, lub danej lokacji. Jak by ktoś nie wiedział powiem także że nia ma żadnego rodzaju Healt i Mana potionów. Nie ma również idealnych buildów.
Wall of text.
Bełkot totalny, w ogóle nie pojąłem, co próbujesz w tym kawałku tekstu przekazać O.o
Edit:
vexan napisał(a):
sory ale ja byłem przekonany ż egłownym aspektem L2 jest gra party interakcja z innymi graczami itd. a pvp jest tam tylko dodatkiej,
Hahah, ehh....
Przepraszam a pvp to nie jest forma interakcji z innymi graczami?
Anyways to doskonale dowodzi jak mało wiesz o grze, w którą rzekomo grałeś rok.