Cytuj:
ty no chyba sobie jaja robisz, albo nie znasz zasad matematyki wez zrob sobie to na przykladzie jesli nie widzisz problemu. mi sie podobaja dlugie kolejki i dopoki sie system honoru nie zmieni lepiej aby tak zostalo.
Ja mam w du.. system honoru(znaczy lepiej żeby go zmienili ale dla ranka nie gram...). Na bg ide for funy, zeby pograć i nie widzi mi sie czekanie na nie całymi godzinami...
Tutaj zasady są proste. Więcej ludzi, wiecej BG, mniej czasu czekania. Dla obydwu stron. I dla Ally i Dla hordy (chociaż przewaga tych pierwszych jest spora, to nie zmieni faktu, że przy większej ilości ludzi chcącyh pograć kolejki będą krótsze). Dla Ally kolejki się skrócą bo bedzie wiecej hordy, dla hordy też się skrócą bo ogólnie bedzie wiecej graczy. Nie podoba sie ?. Idzie pograj w EvE albo Everquesta 2
. Wogóle po co robić update wow 1.0 był najlepszy no nie ?
EDIT:
Dlaczego z niższym miałby się wydłużyć. Lol. Skróci się. Bo poprostu wiecej ludzi bedzie. To nie jest także 80% serwera pcha się na BG. I nagle wszystko pada. Na różnych serwerach chodzą rózne % ludzi... IMHO po zlinkowaniu ratio na bg bedzie równiejsze..