kikas napisał(a):
Strasznie sceptycznie podchodzisz do nowych pomyslow Blizza...
Prawde mowiac jakbys ty byl glownym Developerem blizza to WoW od retaila pewnie by nie ruszyl.
Skoro az tak ci sie ta gra nie podoba i pomysly tworcow na jej rozwoj to moze ja olejesz i dasz sie optymista takim jak ja cieszyc z nowych zmian...
hehe mozliwe dlatego ze blizzard mi sprawil bardzo nie mila niespodzianke dajac 2 tygodnie przed moim black tigerem naxx i teraz mi rank spadnie i znow od nowa bede musial tluc.
A gra ogolnie mi sie podoba, poprostu chce czarnego tygrysa (i konika). Jak zdobede to bede mial cale pvp w glebokim powazaniu
kikas napisał(a):
A ja z tego calego Global BG sie ciesze ze najlepsze gildie z serverow beda sie mogly napierdalac nawzajem
owszem ale prawdopodobienstwo bedzie niskie bo nie mozna robic (przynajmniej na chwile obecna) ustawek.
Aldatha napisał(a):
fajnie bede mogl zabic fabianka na bg ror :<
lol
kikas napisał(a):
btw A moze zrobia to tak ze na Global BG bedzie kolejka zeby wyrownac Ratio? W takim przypadku musiala by byc opcja czy chcemy wejsc na Global BG czy Realm. Taki moj skromny pomysl
no i to jest mysl, ja tylko dodam ze 2 osobne rangi za realm i global i jak dla mnie to niech sobie robia to global pvp lol
edit:
hmmm mogli by dolozyc "ustawki" typu gildia A z servera X moze umowic sie na BG z gildia B z servera Y. Aby uniknac przekretow zwiazanych z farmieniem honoru to powinno byc takie bg bez jakiegokolwiek honoru zamiast tego mogli by dac mozliwosc AvA i HvH