Wczoraj pogadałem z Magosem i Jasem na party, postanowiliśmy jednak kontynłować zabawe we wspólnym gronie, wiec zapraszam na spotkanie dzis o 17:30 w Jeuno.
Co do obecnego składu party to mamy COR, WHM, RDM, BLU, NIN, trzeba będzie dobrać 6 -tą osobę do grupy lub szukać randomów. Nie moge sie wypowiadać w imieniu Drac ani Katsukuna bo z nimi nie rozmawiałem ale grupa jako całość musi podjać decyzję kogo bierzemy do teamu. Obecnie jak widze Zjawa miała by chęć z nami expować, nie wiem jak wyglada sprawa z Ozmanem ale sądze że grupa jako całość musi sie wypowiedzieć w tym temacie, zatem o godzinie 17:30 zaczniemy od ustalenia co dalej ...
Jesli uda nam się podjąć jakąś decyzje proponuje na exp camp :
Yhoator Jungle
Camp: Ifrit's Cauldron (G-6)(I-6)
PT Lv43-45 - Enemy: Goblin Reaper
PT Lv44-47 - Enemy: Goblin Hunter/Bouncer
Details: I tried the Yhoator Jungle spot from 44-47 and it was amazing EXP, very safe at the Ifrit's Cauldron zone - and a pretty setting. Make sure to have barfira and stun ready because those gobs have pretty dangerous bombs.
lub
Crawler's Nest - 2nd Floor
Camp: I-6 Racetrack
PT Lv40-43 - Enemy: Soldier Crawler
PT Lv40-43 - Enemy: Hornfly
PT Lv43-45 - Enemy: Blazer Beetle
Details: Only one, maybe two PTs can camp here.
Camp: Strange Apparutus
PT Lv40-43 - Enemy: Soldier Crawler
PT Lv40-43 - Enemy: Hornfly
PT Lv43-45 - Enemy: Blazer Beetle
Details: There is also another location, in the racetrack room. Head South from the entrance and at the half-way point (about the middle of J-8 is a false wall) 2 PTs can be supported here. Pullers must use ranged attack or be very wary of aggro.
Camp: Rumble Crawler Room (F-9)
PT Lv46-49 - Enemy: Rumble Crawler
Details: One PT.
Dodatkowo zachęcam wszystkich członków naszej grupy do wypowiedzi na forum i do wspólnych eventów, takie pierdołki np jak wspólne BCNM-y czy inne eventy bardzo zblizaja ludzi do siebie