Nileno napisał(a):
A co moze robic na starym serverze?
Jedyna opcja to leveling jakiegos healera i modlenie o dostanie sie do jakies gildi.
Przeciez pvp na starym servie nie ma sensu dla nowej postaci przynajmniej narazie.
Na nowym serverze ma szanse dostac sie do jakies porzadnej gildi, zdobyc wysoka range pvp etc.
A ekonomia to zaden argument, posluguja sie nim tylko Ci co wogole nie wiedza jak zarabic w grze.
Dlatego polecam Ravenhold.Calkiem przyjemnie sie gra po stronie alliance, nie wiem jak u hordy.
Probowalem takze zalozyc chara na Boulderfist, ale po tak idiotycznym spamie na lfg skasowalem 6 lv postac i wynioslem sie =D
Tylko ze on szuka serwera gdzie jest duzo polakow po stronie hordy i naprawde biorac pod uwage ilosc polskich gildi na bl i zroznicowanie jesli chodzi o postepy w pve to chyba nigdzie nie jest latwiej zrobic"kariere":)
Na nowym serwerze do dobrych gildi lapia sie przeciez tez glownie gracze majacy kupe czasu i doswiadczenia. Dobra gildia na nowym serwerze po miesiacu robi MC a po dwoch BWL. NA starym jak mu sie uda gdzies zachaczyc epiki posypia sie lawinowo. Co to za problem w dwa trzy tygodnie wyposazyc nowego membera? Tak naprawde liczy sie czy umie grac i czy jest aktywny.
Ja szukajac polskiej gildi wolalbym isc na serwer gdzie jest takich gildi sporo i istneija od dluzszego czasu zamist liczyc ze cos powstanie na nowym i nie rozpadnie sie po miesiacu.
Naprawde jestem przekonany ze rozsadna osoba po stuknieciu 60 i zdobyciu blue itemkow bez pproblemu na bl znajdzie polska gildie