Targaryen napisał(a):
Simi skoro postanowiłeś sobie poleżeć 5 minut i wymyślić "ciętą ripostę" to nie mam słów jak określić taką fochę.
no świetnie, ja sobie nie mogę poleżeć 5 minut a 90 innych ludzi z DP może ? nie żartuj sobie z fochą, ja tylko zrobilem co kazałeś
Targaryen napisał(a):
Tak przeszkadza mi /say. Jeśli nie potrafisz do mnie napisać na /tell TAK JAK CAŁA RESZTA żeby bezpośrednio do mnie trafiło to co cię w danej chwili razi albo na /ls to twój a nie mój problem.
dlaczego mam pisać coś do Ciebie na /tell ? od kiedy jesteś liderem ? nie widzę skutków Twojego liderostwa od XXX tygodni, mi tylko zależy żeby komuś komu powinno zależeć bardziej niż mi w końcu zależało, reszta mnie nie interesuje, trochę uczciwości pls, skąd mam wiedzieć do kogo mam coś pisać jak każdy i tak ma w dupie to co pisze od X miesięcy bo każdy uważa się za niezłego ubera
Targaryen napisał(a):
Ja nie jestem BLMem, który raz na 5 minut widzi 2 statuły, użyje 4 czarów i siada na dupie aby zregenerować cenne MP mając wtedy czas na sprawdzanie kto a kto nie ma reraise, kto atakuje danego mobka a kto nie, dlaczego ten siedzi a tamten leży i dak dalej. OD TEGO ABY WSZYSTKO GRAŁO W ALLIANCE JEST JEGO LIDER a jak nie gra to wtedy wymieniam uwagi z liderem na tell. Jestem daleki od upokarzania ludzi publicznie chyba że zrobioą coś naprawdę karygodnego- jak na przykład Sogetsu ze zmianą commenta w momencie jak AF wypadł na Xarca.
BLM się naraża w każdym pullu i nie siada na dupie regenrować MP bo njubnięty na maxa puller pod nos blmów zawsze przyprowadza swoje mobki
jeśli uważasz że zmiana commenta jest karygodna a olewanie każdej walki przez 80% ludzi jest ok to nie jest dla mnie ok
Targaryen napisał(a):
Swoją drogą nie masz pojęcia ile telli ślę ludziom jak widzę że coś nie gra. Zapytaj Sehrahin, Shandris, Cernael, Jtonizukę, Gala, Valyanę, Althena, Rirague, Skita, Cutiepii na jaki temat i kiedy z nimi wczoraj rozmawiałem a POTEM sugeruj abym się odwrócił i zobaczył co się dzieje.
jak piszesz do tych ludzi na tell że coś nie gra a oni są na dynamisie XXXtny raz i nie przynosi to rezultatów to szkoda czasu wg mnie pisania na tell i czas pisać na /l lub say, po co robić coś co nie działa ?
Targaryen napisał(a):
Jak śmiesz mieć do mnie pretensje o to że nie pokazuje ci relica i postepu w upgrade? EXAMINOWAŁEŚ MNIE CHOĆ RAZ w ciągu ostatniego kwartału? Jakyś się POŚWIĘCIŁ aby napisać /c rhaegal podczas JEDNEGO z 30 siedzeń na dupie na pojedynczym dynamisie to byś zobaczył mój bierzący stan upgrade (bazaar comment) jak i samą broń bo używam jej na dynamis regularnie od czasu upgrade. CZY KIEDYKOLWIEK zagadałeś do mnie na tell aby się dowiedzieć i pokazać ci ile mam monet? Nie, więc łaskawie odczep się z takimi idiotycznymi argumentami. Skąd też możesz wiedzieć czy kupuje monety czy nie a jeśli tak to ile? Chętnie przeczytam jak poprzesz swoje chore teorie.
nie żartuj sobie, jakbym napisał do Ciebie na tell na dynamisie że chcę widzieć twoje monety i relicta to byś mnie wyśmiał i kazał zająć się swoimi rzeczami na dynamisie, ja chcę widzieć uczciwość od każdego, nie tylko w realu i nie tylko na dynamisach, gdybyś był uczciwy to byś zrobił topic na forum i za każdym razem jak kupujesz monety czy zdobywał je na dynamisach napisałbyś parę słów o tym, jakąś tabelkę wstawił, upgrade relicta to nie indywidualna sprawa, na to robi setka osób a nie tylko Ty sam, oczywiście Twój egoizm będzie kazał tylko Tobie czerpać z relicta zyski bo jakimś cudem wytłumaczysz sobie że na to uczciwie sam zapracowałeś
Targaryen napisał(a):
Zanim wejdziesz do dynamis Simi to ja już mam wrzuconego RR, który trzyma 2 godziny no chyba, że poleci dispelga, która wczoraj razem z paralyzgą była co chwila. WŁAŚNIE WTEDY JAK SOBIE LEŻAŁEŚ i wymyślałeś "ciętą ripostę" w postaci HP. Ale ok, jeśli jeszcze się kiedyś zjawisz to specjalnie dla ciebie będę stawał koło ciebie, powiadamiał na tellu że uzywam i wtedy uzywał RR. Może wtedy poczujesz się lepiej, OK?
Rha błagam nie oszukuj ludzi, przecież ja jestem na każdym dynamisie i widzę że na każdym dynamsie łykasz raise, co za problem sobie po dispeldze recastnąć hairpina ? (tak jak ja to
ZAWSZE robiłem)
Targaryen napisał(a):
Mam głęboko gdzieś twoje frustracje że nikt nie przychodzi na twoje ENMy, to twoja prywatna sprawa jak sobie zarabiasz kasę i dlaczego my na dynamisie mamy za to pokutować, że "nie wyszło" w tym tygodniu? Nastepnym razem jak wyjdziesz na słoneczko sugeruje czapke z daszkiem.
nikt nie musi pokutować, a szczególnie ja, przecież to nie mi zależy na monetach, a text zachęcający do pójścia sobie do HP jest poniżej pasa, wiedząć że każdy brak blma w A1 osłabia cały dynamis, to nie było posunięcie zbyt taktyczne, ale jak Tobie nie zależy na tym żebym był na dynamisie to tym bardziej mi
thx za vokerów w A1, nie ma to jak sprawdzona supertaktyka na hardcorze
na szczęście wrócił (mam nadzieję na zawsze) Keung to nie odczujecie zmiany w A1