h34t napisał(a):
Kazen napisał(a):
A oplaca sie go stamowac ? Jestem horda.
1.2 attack speed, unikalny wyglad - kwestia gustu. Do 30 lvl biegal bym bym z boar ze wzgledu na charge, potem koty sie moga nauczyc dash wiec bym zmienil. Graj z tym ktory Ci sie bardziej podoba....
http://petopia.brashendeavors.net/ ->"Top Choice: 50 Great Pets" Zobacz boars Agam'ar Armored Boars (24-28lvl) z Razorfen Kraul, bardzo fajna grafike maja.
Akurat na 99% jestem pewien, że Echeyake ma attack speed (AS) 2.0, niestety nie mogę podać linka do petopii, bo im serwer chyba padł. Takie sprostowania, może pomyliło Ci się z The Rake.
Moim zdaniem nie opłaca się go łapać, dość wysoki AS i nie jest taki unikalny, gdyż bardzo wielu hunterów go łapie. Tak samo jak z The Rake, ale ten przynajmniej ma AS 1.2. Jeśli chcesz, możesz spróbować złapać Humara the Pridelorda 23 lvl elite czarnego kota, AS 1.3. Także sporo osób go posiada, ale nie każdemu chce się czekać do czasu respawnu, więc automatycznie maleje ilość posiadających go hunterów.
Ja na początku złapałem The Rake, koło 23 lvla "przesiadłem się" na Humara, by na 37 lvlu złapać Broken Tootha. Z nim grałem już do 60.