TobiAlex napisał(a):
Fabianek, ale są ludzie, którzy postanowili zdobyć itemy za HWL. Dla przykładu set szamana. Przejżyj sobie wszystkie tiery. Który jest dla enh shamana? Żaden! Zobacz co daje tier3. Porażka. Natomiast ludzi, który idą z full tier2 itd. na bg to po co idą? Dla zabawy.
ja np. chodzilem po to zebym mogl kupic czarnego konika, niestety blizz mi to brutalnie przerwal gdy zabraklo mi 1,8 rangi :/ czyli ~2 tygodnie.
wiec wiesz ludzie rozne maja cele, ale ten kto gra for fun bg nie gra 24/7
TobiAlex napisał(a):
Ty idzesz do instancji KIEDY MASZ OCHOTĘ, O JAKIEJ GODZINIE CHESZ, SIEDZISZ TAM ILE CHCESZ. Ja natomiast chcąć coś osiągnać MUSIAŁEM TAM IŚĆ KIEDY NIE MIAŁEM OCHOTY, MUSIAŁEM TAM SIEDZIEĆ OD RANA I CAŁYMI DNIAMI. I tu jest problem. Gdzie ta sprawiedliwość? Gdyby itemy z rangi można było zdobywać tak jak te z instanców to ok.
wiesz to jest wlasnie sprawiedliwosc, dlaczego ty masz za 5h gry dostac to samo co inni za 16h?
oczywiscie honor system jest zjebany imho powinno byc cos w stylu laddera, jak wygrasz przeciwnikiem dostajesz wiecej honoru, a jak przegrasz to ci honor odejmuja, do tego jakis rank postaci i czesc. oczywiscie to sie tyczy tylko win/lose game a nie pojedynczych smierci bo wtedy kazdy by chcial przezyc i czekal az ktos inny za niego wygra gre. przy okazji rozwiazalo by to /afkowanie, ktore bylo plaga naszego teamu - hordzie bylo szkoda czasu aby z nami grac.
Cytuj:
A kto nam broni zdobywać itemy z aq40? Wy sami, gidie i inni. Idę sobie na bg a tu gildia do MC i krzyki "k... na bg siedzisz a pomóc gildii to nie?".
coz no to sami jestescie sobie winni.
Cytuj:
Fabianek, zabrzmiało też egoizmem z Twojej strony, bo bądź co bądź jest dużo ludzi, którzy grają sami, którzy mają tylko 5h czasu w tygodniu aby pograć w WoWa. I co? Nie mogą zdobyć ani jednego ani drugiego.
za to moga zdobyc epicki dla casuali ktorych w tej chwili jest sporo. Zaczynajac od craftow, przez tier 0,5 , epici za rep na bg, ktory rosnie ciagle i nie spada, quest rewardy na silithusie po obecna inwazje.