Bargaw, jak fearuje jednego, to z drugim juz ma problem, bo nie ma zadnego kontrola na niego i na ogol ten fear musi scastowac ze 2-3 razy ( wotf, trinket i pare skilli ) caly czas obrywajac od pierwszego celu. SL/destro moze ze spokojem kontrolowac dwa cele. Tu chodzi o czas, zeby zminimalizowac ilosc przeciwnikow i bic jeden cel wspolnie. Fear lock dziala w sumie jedynie chyba na hunterach tak jak opisujesz, ze raz sobie castniesz i masz go z glowy.
H34t, gdzie ja pisalem o SM/ruin ? Build z 21destro ciezko nazwac aff dla mnie. Film ktory zapodales ( mialem czas tylko na obejrzenie pierwszego i kawalek drugiego ) to nic poza fartownymi critami. Koles sklada holy priestow ( wow, lol ), maga, kt. zmusil go do lykniecia 1800hp, lol ( niemozliwe ), woja, kt. potrzebuje przyjac ok 3kdamage zeby przejsc w zerg stance i dac intercept itp. Lockowie, z kt. walczy w ogole go nie atakuja ( walka pod GM koles zabral mu cale 0 hp lol, a pod farma stal z impem i czekal na egzekucje ). Jedno co film pokazuje, to ze dla locka o wiele latwiej grac horda ze wzgledu na brak WotF u ally - nic poza tym. A akcja pod stables, gdzie jest sam przeciw rogowi i priestowi pokazuje najlepiej to, o czym pisalem. Koles zamiast sprzedac fear rogowi i seduce priestowi i tapnac flage, dal seduce na wroga i nie tapnal flagi, bedac zmuszonym wdac sie w walke z priestem ( holy swoja droga ).
Z takimi przeciwnikami to nie trzeba za wiele skilla, a build ma zerowe znaczenie IMO.
Chcialbym go zobaczyc na WSG przeciw jakiemus SL/destro lockowi z paladynem w poblizu - chcialbym zobaczyc wtedy jaki to uberbuild. Koles wszedzie byl sam praktycznie, to o jakim CC tu mozna mowic ? Spamowal seduce i tyle, a i tak w krytycznych momentach wpadali koledzy z pomoca, bo bylo z nim slabo.
Wiekszosc filmow jest tendencyjna i ten takze. Gralem lockiem dosc dlugo i tylko pvp, gralem tez innymi klasami z lockami i przeciw lockom i z doswiadczenia wiem, ze zdecydowana wiekszosc aff lockow, to lole, kt. spamuja DoTs on sight. W tym drugim filmie koles padal pare nic nie osiagajac = zero teamplay - starczylo wziac jednego roga ze soba, stanac przy fladze, rzucic na siebie shield i aoe fear - rog tapuje - gg, thx, bye. Ale nie, aff lock woli isc solo i strzelic sobie pare KB i skrecic film :) Tyle razy, co padalem przez aff lockow, bo rozbijali mi trapa albo sheepa czy seduce, kiedy bylem nisko na hpkach i szedlem tapnac flage, to az ciezko policzyc. Z seduce spamem nadal uwazam, o wiele szybciej mozna by rozlozy tych kolesi przy demo specu, ale to moje zdanie.
Peace
_________________ This is 10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain,
And 100% reason to remember the name!
|