roball napisał(a):
Cytuj:
Jedyny poważny problem miałem z warriorami, którzy biegają w PvP gearze z TUFem ale nawet wtedy jesli sytuacja byla krytyczna i wiedzialem ze kolesia nie ustukam, to wystarczal blind i do widzenia... see you next time.
Zabic warriora to zadna sztuka, jesli potrafi sie wykorzystac takie rzeczy jak cripp poison i evasion to warrior moze nie zadac nawet 1dmg.
Sorry, ale jak Ty używasz evasion na warriorów, to naprawdę zmarnowałeś 1,5 roku. Zwiększasz tylko warrkom szanse na overpower. Może ja nie byłem nigdy jakimś nadzwyczajnym rogalem, ale przynajmniej wiedziałem, żeby uważać z evasion, jesli w ogóle nie stosować w walkach z warrkiem.
-----------------------------------------
I nie narzekajcie tak na hunterów, prawda jest taka, że w duelach zwykle wygrywają, bo stoją na pułapce. Tak, zauważam to jako hunter, że pułapki mają naprawde duży zasięg. Jednak jeśli hunter nie rzuci dodatkowo na siebie flary, to rogue z łątwością może rzucić sapa, który w większości przypadkó zejdzie później niż freezing trap. Dzięki czemu rogal może się oddalić i wejść z powrotem w stealth, ewentualnie vanish.
Combo fd+ft działa raz na 30 sekund (cooldown feign deatha) i nie zawsze się uda, więc ja nie rozumiem skąd nagle takie narzekanie. Moim zdaniem po prostu większość rogue nie potrafi grać swoją klasą, po patchu będą mieli łatwiej, ale jeśli nie potrafili wygrać dotychczas z hunterem, nie wygrają i po patchu.