mija kolejny tydzień i widzę że zależy mi już tylko żeby z 10 osób zaznało Death od zielonego potworka więc pora wg mnie przestać się interesować tym runem i dalej levelować jakiś useless lowlevel job więc mam zamiar zrobić tak
mam jeden trigger HQ który sprzedam za minimum 1 mln gili, dorzucę jakieś NQ i za kasę kupię każdemu kto jest na screenie Opiego + Glizdus ( + jeśli ktoś jeszcze był to proszę o info) RR Hairpin
Sorry Stok i inni że nie udało się kolejny raz ani być ani wyznaczyć innego terminu ani dać znać na forum co z tym fantem robimy, ja nie mam już miejsca na materiały i triggery których będę mieć jeszcze 5 (jeśli wyjdą jakieś HQ to sprzedam i kasę podzielę dla tych co pomagali wtedy), nie mam siły i czasu już farmować materiałów z głupią nadzieją że kiedyś CC zrobi użytek z moich triggerów
kiedyś namawiałem ludzi z CC żeby kupowali triggery na bazarkach teraz sam i inni z CC sprzedajemy je, sorry za niekonsekwencję i całe szczęście że udało się być z CC chociaż raz na tej łatwej walce
oczywiście namawiam do kupna z mojego bazarka triggerów bo zbieram na Emperor Hairpin