Targaryen napisał(a):
Nie pomogę z prostego względu. Ci sami, którym kiedyś pomagałem zdobyc subjob items, kahzam pass keye, genkai 1 i 2, AFy, zabic Dark Sparka i tak dalej mają gdzieś swoich młodszych kolegów z tymi samymi problemami. NIE KIWNĘ PALCEM aby im pomóc zdobyc itemy z godów w SKY, nie zasługują na to.
W tym miejsu jesteś niesprawiedliwy Rha i to bardzo. Nie jesteś 24h ingame i nie wiesz kto komu i kiedy w czym pomaga. Ja osobiście mordowałem NMki za AF1dynki i solowałem trochę itemów do GK1. Klucze też farmowałem i inne takie tam, nie pamiętam. Ale ty np. nic o tym nie wiesz, bo nie ma listy - kto dzisiaj komu w czym pomógł, bo po co. Za to nagminnie słychac kilka osób, które akurat nie dostają czego chcą. Pamiętam jak mnie z Zjawe prowadziłeś na rank4, ja też później kogoś prowadziłem, ale o tym nie wiesz. Tak więc nie gadaj głupot, że nikt nikomu nie pomaga, po prostu się na ten temat nie krzyczy przez cały dzień -UWAGA- POMAGAŁEM <T> W ZDOBYCIU <COŚTAM>.
A co do zachłanności, ja osobiście bardzo ostro oceniam itemy i chcę tylko takie, które wiem, że będę bardzo często używał. Dlatego pragnąłem Genbu Shield i bardzo dziękuję CC za ten item, z którym biegam praktycznie 24/7 i który nie raz uratował mnie i czasem nawet party przed zgonem (1 więcej Lullaby czyni cuda). I tak samo gnębiłem CC o Opo Crown i bardzo dziękuję za pomoc w zdobyciu czaszki
Z uber itemów, z których na 100% bym korzystał interesowała by mnie Dalmatica i Kirins Osode (choć i tak się zastanawiam, czy dalmatice bym tak na 90% potrzebował). Tak więc ja np. nie biegam z HNMLSami, bo praktycznie żadne itemy mnie stamtąd nie interesują
A nie dla tego, że chcę je wszystkie
Rzeczywiście najważneijszy jest rachunek sumienia - jak często dany item się nam przyda. Bo jak jest tylko na specjalne okazje - raz na miesiąc, to raczej nie powinno się o niego gryźć.