Cytuj:
Jezu stok ale ty jestes pojebany, nie msz sie kuzwa juz czego czepiac ?
ee niczego sie nie czepiam, stwierdzam tylko ze to co robi Kalcia z TMNQ nie ma wiele wspolnego z tym co Kalcia robi z CC.
Cytuj:
Taka debilna dyskusje mozna tworzyc porzez 200 stron
Teraz moge ci napisac ze Rha czy Kalcia sa polakami, czlonkami CC
Ja koncze sie tu wypowiadac jak stok pan i wladca ma ochote dopierdalac sie do wszystkeigo
Zrób foche, to najcześciej ci się udaje.
Cytuj:
Z wielka radoscia sie ich pozbylem po tym jak pol roku nikt nie chcial z nimi nic zrobic a mogly sie w koncu prazydac jednej z aktywniejszych osob w naszym sky. Jestes smieszny jesli chceszmi zarzucic winy za to ze CC czegos wspolnie nie robi chyba juz zapomniales co ktos tutaj kiedykolwiek probowal robic. Smieszny tez jestes ze to ty sie burzysz teraz najbardziej zawsze majac to gdzies. Potrafiles zrobic niczemu nie sluzacy spis i marudzic, gratuluje!
Nikt nie chciał bo nikt nie miał w tym interesu. Robiłeś i czy też próbowałeś robić co z tego co pamietam skończyło się focha z twojej strony i opierdalniem wszystkich ktorzy wzieli udział w tym. Gratz próby, ale nie zmienia to faktu że nie wpisałeś się na listę, bo ci sie nie chciało.
Przypomnij sobie ile razy ty mi pomogłeś a ile razy ja tobie, jesli juz mowimy o tym kto kogo ma gdzieś. Spis jest bardzo słuszny i właściwy, teraz kazdy kto ma chęc moze zobaczyć jaki lvl i job maja polacy i czy maja interes np w chodzeniu do SKY czy na Dyvine Might.