Scorpio napisał(a):
Nie wiem po co publikujesz tą tabelkę bo ja nigdy nie byłem w SKY z CC wiec nie wiem skad ta moj nick. Nie byłem ponieważ nie lubie Dramy jaka toważyszy podziałowi dropów przez Polaków.
raczej Stok nie byles bo nie chciales tam byc, to akurat byly czasy koncowek CoPowych - Ty grales, byles online tylko na akcjach CoP, Final traktowales jko gre, ktora powoli konczysz - takie skladalo sie wrazenie.
a dramy tam nie bylo wcale, jesli ktos chcial miec jakis drop, to go bral lub o niego prosil
Drama byla z powodu brakow kadrow, czyli jobow i troche bylismy zamlodzi wtedy
SW bylo przeciw naszych runow i np. Rha rezygnujac z naszych runow napisal "nie mam 2ch HMNLSow, mam jeden SW", Rha wyrazil sie glosno i jasno, reszta kolegow z CC, nalezacych do SW pomagala dalej w Sky runach, ale jakby ich przycisneli, to tez by odeszli - tak to juz jest i to nie wzbudza niezrozumienia - kupa czasu + kupa punktow + szansa na dropy i tp.
Sky sie skonczylo dla CC po 2ch runach bez kadrow, nic nie podolalismy, a marnowalismy czas
wiec czesc z nas odeszla od Sky by skonczyc CoP (np. ja i osoby z mojego statika)