Buffchef napisał(a):
Jeśli ktoś w RL zarabia więcej niż kosztuje gold ktory wyfarmuje w tym samym czasie to juz moze sie zastanawiac co mu sie bardziej opłaca
tbh gold jest teraz tak tani ze ze swieca szukac tego kto za godzine zarabia mniej niz wyfarmilby tym czasem przez tluczenie mobow.
Cytuj:
Kupowanie golda to łamanie zasad Blizza. Ale zasady Blizza to tylko zasady Blizza, oni nie wyznaczają tego co jest etyczne a co nie. Jednak z drugiej strony to też łamanie zasad gry
o i tu jest pies pogrzebany to wlasnie jest lamanie zasad gry
i dlatego dla mnie osobiscie jest be, mimo ze od pewnego czasu narzekam na chroniczny brak tego "kruszcu". nie mniej jednak jesli ktos uwaza ze jest to fair to why not, niech kupuje to jego sprawa z czego czerpie radoche z gry. dla mnie radocha to ubijanie kolejnych bossow ktore wiadomo wiaza nie z kosztami (czasem ogromnymi [patrz: bugged c'thun, patchwerk] czasem zadnymi [patrz: grobulus]) dodatkowo jesli wiem ze na wszystkie buffy/poty zarobilem sam (dla przypomnienia: gram droodem 44 reso czyli o jakimkolwiek farmowaniu nie ma mowy) mam dodatkowa satysfakcje, mimo ze w razie braku jakichkolwiek potow lub zwyczajnie golda na naprawy to moge sie zwrocic do gildiowego bankera o bezwzrotna pozyczke to nigdy z tego nie korzystalem a o ile wiem inni ludzie tez nie, tylko tanki biora "sluzbowe" titany.