chopin napisał(a):
Generalnie chciałem poruszyć trzy wątki:
1) wyzywanie się: nie za bardzo chce mi się tu rozpisywać ale poziom wypowiediz paru osób mnie po prostu przeraża
spx przyzwyczaisz sie
link "Ignore" jest bardzo przydatny
Cytuj:
2) do 'honorowych farmerów' brzydzących się kupowaniem złota: ja na razie nie miałem takiej konieczności ale jak będę potrzebował kasy to nie zawacham się jej kupić. Czemu? W ciągu godziny bez gildii mogę wyfarmić 10-20g max. na 500g daje 25-50h. pracując tyle czasu w nadgodzinach mam prawie 1/2 wypłaty dodatkowo. Więc lepiej mi jest posiedzieć w robocie i wydać stosunkowo niewiele RL kasy i kupić złoto niż farmić coś do orzygania co skutecznie powoduje znudzenie grą.
Pozatym.. Obstawiam ze połowa płaczących jakie to skurwysyństwo kupowanie golda to dzieci które nie mogą odłożyć z kieszonkowego wiec farmią godzinami :/
wiesz dla mnie gra to fun, skoro blizz tak postawil poprzeczke ze trzeba miec tone golda widocznie analitycy wyliczyli ze jest to mozliwe i fakt jest to mozliwe sposobow na zarobek jest conajmniej kilka:
- obracanie towarami na ah
- crafting, mimo ze ubogi mozna na nim zarobic i to calkiem niezle
- sprzedawanie BoPow z mc i bwl
- zwykly farming mobow bleh :/
mysle ze to kwestia osobistej decyzji czy kupowanie golda za RL cash jest fair czy nie.