Gerrah, zgadzam się z Tobą prawie we wszystkim
tyle, że ja jestem Rebelem i mogę to samo powiedziec o Impach
Cytuj:
Mimo wszystko do konca stracilem szacunek do rebeli, w szczegolnosci jedi... _KAZDY_ jedi (nawet w spotkaniach 1on1) zwiewal przede mna, force run FTW! Atakowali _JEDYNIE_ gdy mieli przewage liczebna. A i to czesto z miernym skutkiem (5 rebeli mnie zaatakowalo, 2 zabilem, reszta uciekla az sie kurzylo). Podsumowujac - tchorze bez honoru.
a dlaczego prawie ?
bo mnie to nie dziwi, jeżeli ktoś za wszelką cenę nie chce być DB to robi wszystko, żeby przeżyć
jeden ucieka używając force run, inny znika, a jeszcze inny... lata wkoło, albo szuka takiego terenu - pagórkowatego, żeby go było ciężko go namierzyć kursorem
jednak, dla niektórych - np mnie nie ma to większego znaczenia, bo latanie wkoło i uciekanie nie jest dla mnie fun'em, wolę zginąć niż latać jak oszalały albo uciekać - zresztą w pvp zawsze jestem na pierwszej linii frontu
rozumiem, że dla innych jest to ważne, żeby nie zginąć i jak uciekają to niech uciekają, no hard feelings
a jeżeli chodzi o gank, to dziwi mnie, że się dziwisz - to była bitwa w pvp zone restuss, nie zauważyłem żeby to były duele 1-1 i obowiązywały jakieś zasady
jakoś jak Imperiali było prawie 2 razy więcej niż rebeli, to nie zauważyłem, żeby połowa Imperiali się wycofałą z bitwy, naprawdę chyba za dużo oczekujesz
gram od pół roku, ale jedna rzecz którą zauważyłem (z przykrością to stwierdzam, bo na początku myślałem jednak, że będzie inaczej)- to, to że nie ma żadnych zasad, ileż to razy chodząc sobie samotnie jako SF, byłem zabity przez kilku Impów - czekających we4 -5 aż sie pojawię lądując w Theed, to nawet szkoda uciekać - a niech mają radochę i sobie mnie DB, lol
w bitwie o Restuss nie było pojedynków 1-1 , tak samo jak teraz jak wejdę samotnie do pvp zone - to nie oczekuję, że uda mi się przejśc i spokojnie zrobić misje z Rebel base, ewentualnie po drodze, tocząc pojedynki 1-1
w związku z tym nie dziwi mnie jak teraz po wejściu do Restuss zostanę zaatakowany prze kilku ! Impów, którzy wykończą mnie w sekundę, lol
czyli co - reasumując - jak Kali ukraść krowę to dobrze, a jak Kalemu to źle ?
jak Imperiale gankują to dobrze, ale jak Rebele - to tchórze bez honoru ? lol