wracając do tibii bo nie chcialo mi sie czytac 37 stron... przeczytalem pare postow Pro tibiplejerow grajacych 2 dni i pare z prosba o podanie zalet tibii zaczynamy...
jedni mowia "o jeju zabili mnie w grze i ograbili mi zwloki"
Ludzie jak nie potraficie grac w gre o zdeka wyzszej randze i grywalnosci niz MU Online to naprawde nie probojcie nawet gry oceniac ani lepiej w nia grac
w tibii jak w zyciu jesli bedziesz sie panoszył zginiesz czym wiecej niggaz tym tym jestes potezniejszy , jesli przyplacisz smiercia duzo tracisz dlatego gra trzyma w klimacie daje adrenaline i niesamowite przezycia.Sam sie zrazilem grafika ale GRAFIKA to nie cala gra wiec postanowilem grac w tibie i o dziwo nawet placilem Donate.Wszyscy mowia ze to scierwo tylko wytlumaczcie mi czemu tibia to praktycznie druga po WoWie na liscie popularnych gier MMO?
Jesli ktos lubi gry dzieciece typu MU poloz kotleta na mysz i idz spac a jutro bedziesz mial 100 lvl to GL HF idzcie grac w MU bye bye gra jest bezcelowa co z tego ze utluczesz high lvl? Podejdzie do ciebie glupi cieć z 5 lvlem przykladowo zacznie cie besztac i co robisz ? oczywiscie pkujesz go ale koles nic nie traci bo to oczywiscie MU ONLINE nabijesz se tylko PK i co najwyzej to ty stracisz a nie on. Prosze mi nie zadawac durnych pytan rowniez typu "czy grales w gre ktora ma wiecej niz 100mb?"
gralem w Mu i gralem w praktycznie wszystkie popularniejsze tytuly i wiem co jest dobre a co zle.W tibie gralem rowniez dluzej nic ci co mowia ze nabili 5 lvl i gra jest do dupy bo was szczur zabil albo jakis zlodziej wkrecił was jak male dziecko i okradl was porzadnie jeszcze raz apeluje.. DZIECI CHCECIE GRAC W GRY BEZ RYZYKA GDZIE LEVEL PRAKTYCZNIE SIE NIE LICZY TYLKO BIJESZ GO ABY BIC ? IDZ NA MU ONLINE!!
nastepne pare postow ktore czytalem "idz graj w tibie z 13 latkami"
pewnie sie zdziwicie ale tibia nienadaje sie na 12 latka-13 latka gra jest zbyt trudna..za to w MU ? oczywiscie co to za trudnosc !! Przychodzi dziecko 10 lat kladzie sobie kotleta na myszke w atlans na evilspiritach i jupiiii jestem fajny i najlepszy co tam najwyzej mnie przez noc zabija i tak nic nie strace bo to MUONLINE ma wiecej niz 100 mb!! a gra ktora ma wiecej niz 100 mb jest gra zajebista !! spadlem z krzesla kiedy czytalem tego posta o wielkosci gry no ale nic... jedziemy dalej ktos sie wypowiadal ze gra jest beznadziejna bo dostal bana za pisanie w ojczystym jezyku na trade channel "widzisz po to jest regulamin zeby go czytac " ludzie z wielu krajow siedza na channelu i chca cos kupic twoj Polski spam byl zbyteczny , po drugie w tibii praktycznie nigdy nie ma lagow spowodowanych przez CipSoft jedynie twoj komputer moze zawodzić i twoje łącze.Radze sie nie wypowiadac ludziom tym co nie nabili przynajmniej 40 lvla w tibii bo to jest po prostu chore. Pozniej opisujecie tylko bzdety jaka gra jest lamerska otóż do tibia to jedyna gra gdzie liczy sie SKILL tak SKILL w PK skill w expieniu kazdy potwor ma swoja inteligencje i kazdy ma swoj okreslony drop z kazdym walczy sie inaczej na kazdego sa inne taktyki ale skoro lubicie gry typu hack & slash droga wolna idzcie zabijac tysiace sztucznie zrobionych pustych potworow byle po to zeby zrobic se wymarzony lvl z ktorym gowno zdzialacie.Wracajac do NIBY zlagowanych servov prosze wybaczyc ale Cipsoft zarabia tyle ze naprawde stać ich na utrzymanie swojej gry.Tak wiec jesli jestes naprawde Pro-graczem lubisz wyzwania ryzyko i adrenaline , porzadną fachową gre polecam tibie. Po miesiacyu gry zrozumiecie dlaczego Tibia ma wlasnie taka grafike a nie inna... Nie wyobrazam sobei tibii w 3d ta gra ma widok izometryczny dlaczego ? dowiedziecie sie sami.. zdradze tylko pare szczegołow dzieki grafice w tibii mozliwe jest PK z wykorzystaniem terenu zastawianie na ludzi pulapek blokowanie graczy,liczy sie umiejetnosc ucieczki przed pk. Niestety zawiode was ( do tych co wola grac w hack and slash ) Tutaj przy ataku PK nie uciekniecie szybko z gry dajac ESC
plakac sie chce nie ?) Niestety nie da sie trzeba se wtedy radzic samemu chyba ze sie ma swoja gangste Bande ziomow itp. Tak wiec powtarzam gra jest dla prawdziwych Pro graczy ktorzy naprawde wiedza kiedy stwierdzic jak gra jest gowniana a kiedy nie i lubia prawdziwe smaczki. Jesli przynajmniej w minimalnym stopniu dotarłem do niektorych graczy powiem jeszcze tylko tak Nie ma sie czym martwic ze padliście w pierwszych dniach gry straciliscie wiele... do 8lvl mamy mape cwiczeniowa dopiero po 8 lvlu wychodzi na Mainland i gdzie na poczatku uwazalismy ze zwykle 400 golda to super rzecz tam spotkamy sie z sumami takimi jak przykladowo 400 k wiec mowie prosze nie oceniac gry po 6 ? hmm 25 lvlu bo to jest po prostu żenujące gra jest naprawde swietna na wysokich lvlach i ci co nie grali w tibie tego nei zrozumieja wspolne expienie , ryzyko adrenalina , wspolna prawdziwe wojny gildii ( kazda gildia moze kupic na aukcji nawet swoj ZAMEK i w nim nadzwyczajniej mieszkac" Aha chcialbym rowniez zauwazyc ze ostatnio strasznie duzo reportaży w telewizji widzimy na temat Tibii ? hmmm dlaczego prasa sie tak tą grą interesuje przecież to niby strasznie badziewna gra? hmmm i dlaczego wszyscy w kafejkach internetowych graja w tibie ? CO SIE DZIEJE wogole ? ONI CHYBA NIE GRALI w gre powyzej 100 MB !!!! LUDZIE DAJCIE IM MU ONLINE TO JEST NAPRAWDE super gra .... po prostu paranoja ... Dobra strasznie sie rozpisalem ... Po prostu denerwuja mnie wypowiedzi totalnie nieobeznanych graczy ktorzy dostawali porzadnie po dupie od poczatku i wymiekli. tak wiec CYA ludziska.