W sumie wiecej sobie poczytalem i... Darkfall wcale nie jest ani oryginalny ani rewolucyjny
. To w sumie kopia Eve przeniosiona w swiat fantasy i doprwadzonymi do srakjnosci elementami Eve ktore powoduja ze jest takie a nie inne (Full open PvP, Crafting >> Farma, Pelna dowlnosc w kreowaniu polityki swiata, wogole pelna dowolnosc w kreowaniu swiata (domki, zamki, miasta etc) ). W sumie jedno mnie zmartwilo. Eee widok z FPP, nie to nie pasuje zuplenie. Moze jesli dadza do wyboru widok TPP z identyczna funkcjonalnoscia jak FPP...
Po drugie imho gry mozemy sie spodziewac szybciej nizbysmy mysleli. Na rynku kroi sie potezna konkurencja i albo sie pospiesza albo pozniej wybicie sie bedzie trudne
. Zwlaszcza ze jesli spelnia chociaz 50% obicanek to i tak bedzie drugie MMO z taka swoboda.. A reszte i tak mozna dodac w patchach
EDIT:
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=darkfall
ROFL. Jeśli nie poprawią tej animacje to ja dziekuje.. Przeciez to wyglada jak kukiełki na sznurkach. Niechce porównywać ale Do piet WoW animacja ruchu nie dorasta.. (chociaz nie powiem ze WoW jest idaleny, bo jak dla mnie tez ubogi..)